Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina problémových dospívajících mládenců je svými rodiči poslána do kempu nacházejícího se uprostřed ničeho, v naději, že zdejší přísný režim je změní tak, aby na ně mohli být hrdí. V táboře vznikají konflikty mezi teenagery a jejich čtyřmi sadistickými vedoucími, kterým je později naservírováno zkažené maso v očekávání, že budou pouze nemocní a osláblí. Nikdo ovšem netuší, že toto maso bylo infikováno virem, který z nich udělá krvežíznivé kanibaly. (cardinals)

(více)

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Šestice mlaďochů v táboře pro převýchovu mladých výtržníků čelí čtveřici vedoucích (naziúchylák, sadomaso pár, zálesák), kteří se po snězení zkaženého masa promění v krvežíznivé nemyslící kanibaly. První polovina je nudný úvod o ničem, pak následuje pár minut zvracení a podobných veselých piškuntálií, aby film skončil uprostřed zábavného gore splatter masakru. A když píšu uprostřed, tak myslím opravdu uprostřed. Ten film nemá normální konec. Zapůsobilo to na mě tak, jako kdyby tvůrcům během natáčení umřeli herci, takže film nemohli řádně dokončit, ale byla jim škoda již hotového materiálu, tak se z toho prostě vylhali... Je to škoda. Už už jsem si říkal, že je to docela fajn. 50 % ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten záver bol naozaj poriadne odfláknutý, ale nepokazil mi zase celý zážitok z filmu, pretože toto bol jeden z tých hororov, kde mi bolo naozaj ukradnuté, ako to skončí. Celkovo to balansuje na hrane parádneho masakru a totálnej trápnosti. Bolo tam dosť krvavých scén, ktoré potešili (najlepšia bola pitvačka psa, výplachy žalúdka, celé to zvracanie či jedna zo záverečných scén s nacistom), ale akonáhle sa to prehuplo do tej komediálnej časti, kedy uškriekaní kanibali pobehovali po chodbách ako magori a naháňali teenagerov so svojimi smiešnymi pohybmi, len som sa chytal za hlavu, čo to za debilinu zase pozerám. Aj keď pri tej sadomasochistke som sa zopárkrát mierne pousmial. Nie je to nejako extra dobré, ale stokrát lepšie ako tie amatérske sračky, ktoré sa na mňa valili v posledných dňoch (a aspoň to nenudí). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Bad Meat“ je filmem pro ty, kteří mají rádi levnou produkci, chtějí filmy, které jsou na první pohled tak nějak hnusné, je zde spousta scén, které se většině diváků nebudou líbit, a celkově je provedení tak nějak amatérské. Pokud patříte k těmhle lidem, asi si film užijete. Já jsem si ho popravdě vůbec neužíval a přišel mi jenom hnusný a absolutně nezajímavý. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Normální Béčko, akorát bez konce. Pokud jsem to správně pochopil, tak došly prachy a nenašel se jiný investor, tak film aspoň nějak slepili. Komedie to není ani zdaleka. Herci se docela dali, laciná zápletka a slušně rozjetá vyvražďovačka. Škoda, že nevíte jak to dopadlo nebo není nějaké bližší seznámení s tím, kdo to začal. ()

G-Athame 

všechny recenze uživatele

Behem nataceni se zmenil reziser, v produkci byly problemy, penize nebyly a dokonce se rikalo, ze film je zrusenej. Mohl by to bejt vesmes dobrej beckovej horor, ale vyklubal se z toho vcelku splacanej matros u kteryho, kdyz jsem se zacla bavit, naskoci zaverecny titulky, po nicnerikajicim zaveru. Vlastne je to o tom, jak je Dave Franco zamcenej v nejaky kulne a decka hledaj klice, aby ho mohli vysvobodit. ()

Reklama

Reklama