Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Teda vážně by mě zajímalo, na čem ti filmaři jeli... Tak absurdní a naivní film jsem asi ještě v životě neviděla. Natočen je stylem pro děti do 6 let, ale tématem (násilí, sexuální obsah) rozhodně pro děti není. On to vlastně ani není horor, jak je napsáno v popisku. Těch pár mrtvol, co se tu objeví, je v každém druhém filmu nebo seriálu a nic jako napětí, strach či nějaké brutální scény nečekejte, takže vážně nechápu, co se tím básník snažil říct... Vlastně jsem to celou dobu sledovala se zdviženým obočím a přemýšlela, jestli to myslí vážně nebo to byl jenom špatný vtip... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti své matky zůstávají sourozenci Norbert a Angelina sami. I když - až tak úplně sami nejsou - po matce jim zůstala ošklivá dřevěná loutka, která jim nahrazuje třetího do party. Po mnoha letech kdy se tak porůznu potloukají po různých příbuzných, nápravných zařízeních a podobně se Angelina rozhoduje - vyrazí s Norbertem a loutkou do Las Vegas, kde získají nehynoucí slávu jako břichomluvci (mluvení obstarává loutka). A pro svůj plán je Angelina ochotna udělat cokoliv ... Celý film se velmi zdařile pohybuje na tenké hranici mezi maximálním pětihvězdičkovým úletem a totální a bezkonkurenční sračkou. Pochybnost příběhu nahrazuje brutalita, s jakou se Angelina vyrovnává se svými vnitřními tlaky - a to vám říkám, že budete překvapeni co všechno Angelina (ať už sama, nebo leckdy s pomocí loutky) dokáže. Ač jsem rád, že jsem tenhle filmeček viděl - znovu už si ho rozhodně nepustím - takovej masochista zas nejsem... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím na co si Mark Jone hrál, Rumplestillskin i Leprechaun jsou zábavné filmy se skřetama na který se zatraceně dobře kouká, ale co dělal tady? Loutka se skoro nehýbe, vraždy jsou nudné, nevynalézavé. Postavy stupidní a nudné. Prostě nevím co dělal kdyby to byla jeho prvotina neřeknu, ale ten chlap má prostě na víc. Příběh jalovej a ohranější než nejstarší porno. Bohužel tohle se nepovedlo, snad Jones udělá pro příště něco více zábavného. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá loutkoto!... Tak proti gustu... Pro fandíky bizarních béček a břichomluvectví to snad mohl být ještě nějak přínosný opus - kdyby... Ano, i já snesu a občas si i vychutnám nějaký ten >stylově ujetý< filmek, pokud je v rámci žánru alespoň >rutinně< natočený a s nějakým i ve vší té bizarnosti >vymazleně smysluplným< - natož pak ještě i zajímavým a nedejbože i zábavným dějem (třeba "May", "Miluji tě k sežrání" a tak, že...) . . . Snesl bych i ten loutkou ukousnutý penis nebo incest mezi pošahanou blondýnou a jejím autistickým bratrem za dohledu jakožeobživlé loutky... I všechny ty porůznu sejmuté persóny po cestě téhle bizarní trojky do Vegas. A nakonec i ten porod malého retarda na konec... :-] . . . Jo, vše by to bylo snesitelné, pokud... . . . Ale tenhle film je formou (bez ohledu na obsah) bohužel vskutku DEBILNÍ sračka bez hlavy a paty, s místy až doočíblbící snahou o nějakou road movie, tak trochu snad jako že ve stylu "Takových normálních zabijáků", zhovadilost vyplozená zjevně naprosto nýmandským scénáristou a dodělaná rejžou z neumětel... .-( . . . Navíc pak na dvd uvedená (jak se zase stává módou u jednoho shitozního tušašského vydavatele - DVD edice) sice s původní zvukovou stopou, leč bez českých titulků a laciným debilně garážovým českým dabingem... . . . Resumé: Čuročirý odpad! . . . A bez titulků prostě nekupovat! - - - P.S. No, tak snad ještě ta fakabrózní hudba, ale to mi tedy samo o sobě fuckt za hvězdičku nestojí... .-( - - - - - (Poprvé viděno s pošetilým očekáváním nějaké stylové bizarní taškařice 10.3.2009 na dvd, komentář zde jako třetí - 11.3.2009) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Šílená ujetina o dvou sourozencích a mluvící loutce. Brácha je němý a dementní jeho sestra je krásná, ale poněkud šílená. Vše je podtrženo poměrně slušnou hudbou. Je to takové road movie. Trojice jezdí krajinou a vraždí každýho kdo se jim připlete do cesty. Jen si vezmou jednu holku , aby měl brácha možnost udělat potomka. Jenže on je to opravdu debil a tak ho nakonec musí přefiknout sama jeho segra. Do toho se tu se segrou dohaduje ona loutka. Celé je to prošpekováno ironickým humorem. Byl jsem příjemně překvapen. Sice konec je poněkud slabší , ale to nevadí. Stopáž je akorát a film nemá šanci nudit. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama