Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál pre deti, v ktorom vystupuje postavička Červánek a jeho kamaráti. Červánek je, ako to jeho meno prezrádza, červený vtáčik, ktorého našiel jeden profesor pri skúmaní neznámej hrobky. Červánek je milý, niekedy až nevinný dobrodruh, ktorý sa snaží každému pomôcť. Až to niekedy tak preháňa, že sám o tom nevie. A privádza tým niektorých až k zúfalstvu. Pri jeho dobrodružstvách sa stretnete so sebavedomým Modřínkem, milou Rúženkou, malým Žlutánkem a s mnohými ďalšími zaujímavými postavami, ktoré majú osobitné vlastnosti. (JinJun4)

(více)

Recenze (13)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná rozprávková závisláčina, ktorú som s mojím malým bratom proste MUSEL vidieť, keď to dávali... Veď kto by si toho malého žlto-červeno-hnedého vtáčika nezamiloval... ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele

Krásný a roztomilý Japonský animovaný seriál pro děti, vhodný i pro dospělé. Nejlepší dětský seriál všech dob ^^ ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Hele, JE to hloupé. Ale je to pro děti! Zkuste přepnout na TV bebe a uvidíte, že toto je naprosto duchaplný a oduševnělý seriál. Má super znělku. A nekonvenční konec dílu s lékárníkem zvedá hodnocení o další procentíka. Škoda dabingu na Animaxu, v originále je to určitě za pět! ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Ty děti v Japonsku se fakt maj, že se můžou na takovýhle zevlosti koukat. Ale my teď taky! P.S. Jestli máte Animax, tak vřele doporučuju se koukat. Nekonvenční nářez pro děti. ()

melkor323 

všechny recenze uživatele

Občas na to prepnem na Animaxe (no dobre....pozerám to vkuse no!!!!).... Vcelku sranda, na to že je to pre deti, velmi pekne prepracované a vobec nie stupídne. Takto by sa mali deti začať zoznamovať s Anime. A fakt to má supr znelku. ()

--TMO-- 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých najrozkošnejších vecí pod slnkom, a veľmi príjemne vtipná (aj keď s primeranou dávkou Pikačuovskej tuposti : ). Na toto by sa mali decká pozerať, a nie na retardovanú show Teletubbies, ktorú človek nepochopí či má 2 roky aleb 104.. ()

bax 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že každý kto sa pozrie aspoň na jeden diel tejto série bude fascinovaný hyperaktívnym Červánkom (Kyoro-Chan) a jeho naivným pohľadom na svet, vďaka ktorému zažíva kopu dobrodružstiev. Táto séria je určená pre deti, ale myslím, že by ňou nemali pohŕdnuť ani dospelý, zvlášť ak sa chcú odreagovať a zaspomínať si na svoje detské časy plné rôznych úletov. Seriál sa snaží byť výchovný, ale úplne inak ako je európsky divák zvyknutý čo tiež hodnotím pozitívne. ()

Reklama

Reklama