Reklama

Reklama

Curral de Mulheres

  • USA Amazon Jail
všechny plakáty
Akční / Krátkometrážní
Brazílie, 1982, 99 min

Obsahy(1)

Příběh odehrávající se hluboko v amazonské džungli, kde poněkud psychicky narušený pár provozuje povyražení pro movité pány v podobě nabídky řady dívek, které vězní ve svém táboře. Samozřejmě i samotní věznitelé si neodpustí potěšení z mladých dívčích těl. Vězeňkyně sice plánují útěk, ale dostat se skrze džungli plnou všelijakých nástrah není vůbec jednoduché. (destroy83)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Druhý WIP exploitation movie (po pro mě zásadním Bare Behind Bars) od brazilského režiséra Oswalda de Oliveira, známější spíše pod názvem "Amazon Jail". Režisér tentokrát vsadil úplně na jiné prostředí, všechno se to odehrává uprostřed Amazonské jungle, kde Elizabeth Hartmann a Maurício do Valleho (snad manželé?), společně oba velí táboru zajatkyň...Dva své patrně nejlepší filmy, natočil režisér Oliveira až na sklonku svého života..Oliveira se při tomto snímku nechal zřejmě ovlivnit Francovými filmy "99 mujeres" a" Women In Cellblock 9" ale i jinými z tohoto subžánru...Ne že bych měl něco proti brazilské džungli ale příběh z městské periférie mě zaujal přeci jen o něco víc ale zase tento film nakonec dopadl o poznání lépe...Ale to už je na jinou debatu. Oba filmy se tedy moc srovnávat nedají v každém je a jde o něco jiného, ikdyž struktura obou filmu zůstává de facto stejná...Nechybí trocha toho násilí, sex přes dřevěné mříže cely, lesbický sex, sexy tance pomalovaných těl, odhalená ňadra, napětí, akce, dokonce divák může vidět i supr masáž naolejovaného těla!... Jako NO.2 i tak stojí za zhlédnutí... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další WIP od brazilského režiséra Oswalda de Oliveiry odehrávající se tentokrát hluboko v Amazonské džungli, kde lehce ujetý páreček provozuje povyraženíčko pro movité pány v podobě nabídky řady dívek, které vězní ve svém táboře. Samozřejmě i samotní věznitelé si neodpustí potěšení z mladých dívčích těl. Vězeňkyně sice plánují útěk, ale dostat se zkrze džungli plnou všelijakích nástrah není vůbec jednoduché. Tvůrce ubírá na tvrdé erotice, kterou předvedl v BARE BEHIND BARS a více se zaměřuje na příběh, dá-li se to tak nazvat. Tortury vězeňkyň se divák sice ve větší míře nedočká, ale záběrů na nahá ženská těla je ve snímku celá řádka, dochází i na náznak hromadného sprchování. Samozřejmě nechybí lesbické hrátky i kapka heterosexu, vše ovšem v decentním množství. Dílko disponuje kromě hrstky ústředních postav také celou plejádou postav vedlejších, které snímek velmi zpestřují. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující a o logiku v podobným snímcích naštěstí až tak nejde. Srovnávat AMAZON JAIL s předchozím Oliveirovým filmem opravdu nejde, ale výsledný dojem mám z obou stejný. Možná je to i tím, že ulítávám na snímcích z prostředí džungle a té si divák užije dosyta, takže u mě s přehledem za tři hvězdy. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu nenabízí kromě stereotypu nic neobvyklého. Tábor zajatkyň sloužící pro potěchu movitých klientů uprostřed amazonské džungle sálá dusnou, nejen tropickou, atmosférou. Jsme svědky mejdanů, rozporů mezi zajatkyněmi, ale i láskou (nebo spíše chtíče) mezi jednou zajatkyní a řidičem. Nejhůře na mě působil pár majitelů "nevěstince", který mi byl značně nesympatický. Po dramatickém útěku plných přehmatů ze strany filmového štábu se dívky ocitají v džungli, koupou se, vaří vajíčka, nechávají se uštknout hadem. Ve druhé polovině se začíná něco dít. Objeví je skupina dělníků, kteří zde pro jednoho byznysmena rýžují zlato. Dělníci a místní domorodci, vedení homosexuálním zlatobaronem a jeho ještě více homosexuálním sluhou (nejzábavnější scény filmu), se také rádi nabaží dívčích těl. Druhá půle filmu je asi tak třikrát lepší, než ta první. ()

Reklama

Reklama