Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menší městečko v Georgii. Večerní klid a záverečná školní party je přerušena zombíky, kteří náhle ožili v nedalekém hřbitově, který je čirou náhodou vedle atomové elektrárny. Díky uniklé látce se začaly všechny mrtvoly měnit v zombíky. A ti mají rádi čerstvé maso v podobě teenagerů. Najde se několik "looserů", kteří se tomuto nebezpečí postaví! Zvládnou to? (Zlaticko1)

(více)

Recenze (28)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá zombie komedie, s pár dobrýma nápadama. Nějak moc jsem od toho nečekal ani jsem do toho moc nechtěl. bál jsem se kombinace teenagrů, moderního zombie hororu a komedie. Nakonec se film dost povedl, a s hodnocením bych šel i výš kdyby nebylo divně vypadající kamery který chvíli vypadala parádně a chvíli vypadala dost amatérsky, a kdyby ve filmu nebylo takovejch zbytečnejch keců okolo toho plesu, ty kecy vyloženě ubíjely. Ale nakonec je všechno ostatní většinou pozitivum. Gore je parádní a masky zombie jakbysmet, herci jsou sice špatní ale docela sympatičtí. Za mě lepší průměr. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, odvážné teenagery mi do zombie žánru netahejte. Pár lepších momentů Dance of the Dead obsahuje, ale celkově je to jenom podprůměrná hororová komedie pro mladé publikum, takže pro skutečné hororové fanoušky nemá tenhle film většího významu. PS: Hudební vkus měly ty mrtvoly dobrej :-D ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie není moc povedená, humor, který byl zamýšlen nefunguje, ale zasmějete spoustě jiným věcem, což sice nebylo v plánu, ale budiž. Je to velká pakárna a klišé ;-) Krve je dostatek, stejně jako gore efektů, létajících končetin, hlav a tak dále. Herecky hodně slabé, dalo se to ovšem očekávat. Určitě tahle hororová komedie nikoho nerazí, rychle uteče a pár krvavých úsměvů na vaší tváři podle mě zanechá, čekal jsem, že zombies budou tančit, ne jenom stát a naslouchat. GP - 6/10* ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Místy až odporně blbý film plný strašné "hudby", hloupých teenagerů, filmových chyb a nelogického chování. Přesto se zde najde několik scének, které zaručeně pobaví. K tomu ještě několik narážek na starší kulty. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hezká a i celkem vtipná jednohubka. Sic nepřináši ani Ň nového, avšak někdy nezaškodí jen tak vypustit. A to s těmito školáky jde celkem dobře. 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem začal stále více přemýšlet, proč vlastně já ten zombie žánr nemám tolik rád. Přitom George A. Romero, staré zombie klasiky a „nový“ REC a REC 2 mi nikdy nevadili. Řekl bych, že vše začalo tou záplavou novodobých filmů, kdy se zombie proměnili v ultrarychlé svině, kdy je tvůrci začali dávat do rádoby komedií a poctivé „hnijící“ masky které naháněli hrůzu, vystřídali digi efekty a tuna make-upu. I tady jsem se musel za hlavu chytat, když za asistence nejrůznějších „výbuchů“ vyskakovali zombíci z hrobů, dokonce řídili auto či se statečně schovávali postavám, aby na ně vzápětí mohli vybafnout zpoza stolu. O tom tančení na rockovou hudbu se už bavit nebudu vůbec. Gregg Bishop se sice snažil, co mu jeho podprůměrné režisérské schopnosti stačily, aby diváka zaujmul a hlavně pobavil co největším počtem rádoby humorných situací, jenže mnohé z nich bych zařadil do kategorie nevkusných a především dost trapných. Snad ještě v první polovině se mu dařilo držet vše v rámci „přijatelnosti“, ale od chvíle kdy se banda vydává zachránit zbytek lidí na plese, se z toho v mých očích stala jedna velká sračka. Už jsem pár zombie komedií viděl a myslím si, že tahle je nejhorší snad ve většině aspektů. Špatný výběr herců je základním kamenem (i když našly by se tu asi dvě – tři výjimky) + likvidace zombíků přestala být již po chvíli zábavná a spíše jsem se začal těšit na likvidaci stupidních postav. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Již název filmu mě upozorňoval, že asi nelze očekávat nic moc, vlastně abych pravdu řekl, vůbec jsem nevěděl, co očekávat. Nakonec jsem byl i trochu mile překvapen. Zpočátku poměrně zábavná a střelená zombie komedie, která měla pár kulervoucích okamžiků (kluk s fotbalovou helmou). Jak už to tak u komedií bývá, někde za půlkou se humor skoro vytratil a zbylo jen útrpné sledování ještě útrpnější snahy to celé nějak ukončit. Ale co, pobavilo mě to, možná se k tomu i někdy vrátím. Ale to vědomí, že tě před zombíky uchrání punkrocková muzika je neocenitelné!!! ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

V poslední třetině se to dramaturgicky sesype, ale to, co předchází, rozhodně stojí za zhlédnutí tohoto zombie filmu, pročež jsem opět rád, že jsem se nenechal rozhodit zdejším (samozřejmě úplně) scestným hodnocením a řídil se tím na IMDb. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hororový komediální kousek „Dance of the Dead“ je pro mě jednou z mnoha zombie komedií, které byly natočeny, a bohužel se nejedná o film, který by v tomhle omezeném, ale poměrně zaplněném žánru nějak vyniknul. Survival horor o tom, jak se banda teenagerů snaží nakopat zadek zombíkům není nic převratného a nic zajímavého se do filmu ani nepodařilo vpašovat. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak toto som videl omylom. Pôvodne som chcel pozerať z okna, ale už bola tma. Držal som palce našim, teda zombíkom, no oni opäť nevyhrali. Sa im akosi nedarí toho roku. Chýba im tréning, tak ako aj režisérovi tejto „komédie“, kde humor prakticky nefunguje. Teda možno, ale to by som musel mať 12 rokov a 8 mesiacov. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Záběr hřbitova s komíny atomové elektrárny v pozadí na úplném začátku filmu sliboval mnohé, pravděpodobně asi nic nového, ale proč ne. Bohužel to co následovalo, byla ( pro mě ) naprosto nezábavná hloupost korunovaná otřesnou "punkovou" kapelou v duchu těch největších "es" současné neopunkové trendové vlny. Fuj, chudák Ramone se musí obracet v hrobě! ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Skvělá směsice černého humoru, brutus akce a hlavně zombíci, kteří nejsou neohrabaní, ale dokážou i utíkat a rychle přepadnout svou kořist No DOBŘE, tak mě zarytí fandové zombies sežerte zaživa, že takhle to být nemá, ale u tohoto komedie/horor žánru to nebylo na škodu! Já se bavil… Georgi, našel jsi mapu? Jo, jednu mám v trenkách. Velká mapa. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Zombie komédia pre mladých, ktorá uviazla niekde na polceste medzi peckoidným splatter bijákom (alá Idle Hand) a pubertiackou romantickou blitkou. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru se tento snímek neztratí. Rozhodně si 4 pecky zaslouží, některé fórky byly fuckt povedené. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Okruh pobíhajících mlaďáků, odhodlaných bojovat s tlupou rozpadajících se masožroutů, mě sympatiemi kdovíjak nezacloumal a to je myslím docela podstatná věc. Výjimkou byl tedy grázl Kyle, který se v mlácení a ubližování, a to čehokoliv, moc nezdráhal. Jinak takové nijaké a bez nápadu. Bohužel. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

"šlo to ze souseda na souseda... no tka jsem musel vystřílet celej blok" :D tohle mě dost pobavilo jinak nic moc... a hudba nebyla špatná ()

Reklama

Reklama