Reklama

Reklama

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Bezchybně obsazený film. Se skvělým výkonem Vincenta Price jsem počítal a k tomu mě navíc velice mile překvapil i Henry Fonda a Ann Dvorak ve vedlejší roli Charlene. Příběh byl vcelku jednoduchý, ale zajímavý. Hlavní děj byl vyprávěn za pomoci flashbacků a orámován strhujícím obléháním Joeova bytu. Možná by to chtělo trochu více rozvést postavu Jo Ann a její vztah s kouzelníkem, kterého hrál Vincent Price. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Příběh velmi jednoduchý, který ale obsahuje tolik lží, že divák vlastně ani neví, jak to doopravdy bylo. Herecky všechny převyšuje V. Price, ale možná je to postavou, kterou hrál, takže mu dovolovala se předvést víc než ostatní herci. Na film vrhá stín stupidní chování produkce, ale to nelze do hodnocení zahrnovat, ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Policie obklíčí byt vraha Joe Adamse, který se odmítá vzdát, i když je útěk nemožný. Během obléhání si Joe vybavuje okolnosti, které vedly k této situaci....Kvalitně obsazeno, napínavý děj. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Na noir od režiséra pecky "Sorry,Wrong Number" som sa nemohol netešiť. Skvelý Fonda, výborne obsadené mikro roličky (Elisha Jr. Cook, Charles McGraw) a nápaditá práca kamery so zrkadlom, ale... toto potrebovalo nutne prepracovanejší príbeh. Tej romanci som neveril a rovnako ani linke s kúzelníkom (aj keď Price bol opäť presne obsadený), pritom flashbacky mali na to bohatý priestor. PS: obliehanie bytu mi pripomenulo obliehanie policajnej stanice zo Sound of Fury (1950). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o remake francouzského filmu Den začíná (1939) s Jeanem Gabinem v hlavní roli. Američtí producenti se dokonce pokusili zničit všechny kopie s původním francouzským filmem, což se jim naštěstí nepodařilo. (ČSFD)
  • Barbara Bel Geddes v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama