Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zatím posledními dvěma díly se Chucky až křečovitě zoufale snaží o návrat k hororové atmosféře a příliš se mu to přes veškerou snahu nedaří.  Celkový dojem pak kazí i hlouposti ve scénáři či odfláknutá práce skriptky. Vraždy jsou  však standardně dobře a originálně provedené, ale není jich mnoho.  Příliš tak nevylepšují tentokrát trochu unylý příběh zakletého pana Raye, Charlese R.  A to tu Chucky není na všechno sám...nebo vlastně je, ale je ho tak trochu víc. Už jen snesitelné, bohužel. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pokud si film neviděl, určitě bych se vyhnul čtením některých zdejších komentářů, protože ti to můžou krásně vyspoilovat a zničit tak celkový dojem z filmu, kokoti. Stejně ani ty procenta tady na csfd, jsou úplně mimo... tenhle díl je ROZHODNĚ lepší než ten srackoidni predchozi, který byl nejhorší z cely ty série. Tady je o zábavu postarano, hned od začátku, vraždy spravne gore, ujety a umělecký jak za starých Chuckyho času, postavy mě ba, protože ta Dourifova je prostě kost a tak me bavily i ty dialogy. Další megasuper věc je to, že se to odehrává v blazinci a to přidá na takovou tu vypsychlejsi, uzavřenou atmosféru. Jediný co me tak trochu sralo byly ty zbytečný jumpscary..jinak jsem byl se vším spokojenej a musím říct, že me to dost překvapilo a doufám v další díly od Manciniho samozřejmě dokud to jde.. a to jak tady pan nebo pani snajpr píše, že to chce změnu tak to je trošičku mimo hoch. V každém díle jsou nějaky změny a novy dobrodružství s chuckym, tak nevim jestli si nahodou nepouštíš furt jeden a ten samej film dokola pupíčku. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To jako vážně už je 7. díl ?? Před 5 lety jsem viděl Chuckyho kletbu (kurva, jakoby to bylo včera), kdy jsem ani nevnímal, že se jednalo už o 6. díl. Tahle Hororová série, mě nikdy nebrala, ale musím uznat, že tenhle díl se vážně povedl. Velkým plusem, pro mě bylo prostředí blázince, příběh také nebyl vůbec špatný, líbilo se mi od Chuckyho i Gore a dokonce jsem se nejednou dost lekl !! Teď koukám, že se blíží i 8. díl či remake, no a já se celkem těším a dávám do hledáčku. Nečekal jsem, že se budu u tohoto tak suprově bavit ! Paráda. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V siedmej časti série je Nica (Fiona Dourif) poslaná do psychiatrickej liečebne s miernejším prostredím a väčšou slobodou. Jej doktor jej chce pomôcť prekonať temné spomienky na minulosť, ale po jej príchode sa za nezvyčajných okolností v liečebni objaví bábika Chuckyho. Doktor je presvedčený, že ide len o neškodnú hračku, ale Nica vie, že Chucky je späť. Jej presvedčenie sa naplní, keď začnú pacienti jeden po druhom brutálne zomierať. - Tie sequely v posledných týždňoch pribúdajú rýchlejšie, než rastú hríby na Záhorí. V tomto prípade ide o vydarený sequel, ktorý neprináša nič nové, ale len to staré. To ale nevadí, pretože Chucky dáva brutálne moderné hlášky, vydarilo sa niekolko parádnych gore scén, Fiona Dourif po dlhej dobe presvedčivo zahrala svoju úlohu v horore a nebolo to pokazené nezmyselným CGI, ako sa mnoho ludí obávalo. Napätie sa miestami objavilo tiež, čomu v mojom prípade pomohlo hlavne to prostredie zasneženej liečebne, ktorá pôsobila dosť depresívne a je to moje najoblúbenejšie prostredie v hororoch. Som zvedavý, čo príde v tejto sérii ďalej, pretože koniec je otvorený, a aj keď nejde o špičkovú hororovú sériu, nie je tu ani jedna časť, ktorá by bola vyslovene zlá, takže s ôsmou časťou nebudem mať problém a rád si ju pozriem. + herec z Halloween a Halloween II + herečka z Fear Clinic a Arbor Demon + herečka z Channel Zero + herec z Damien + herec z iZombie ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co si o tom myslet? Bylo to rozhodně zklamání, ale zase na druhou stranu po parádním Curse of Chucky jsem čekal až příliš. Co filmu nejvíce vytknu jsou postavy, jsou hodně nepříjemné a otravné,navíc neuvěřitelně jednotvárné. Dokonce i Fiona Dourif je tu oproti původnímu filmu těžce otravná. Jedině ten Chucky je opět dobře udělaný a hláškuje jak jen může. Tady bude možná spoiler: Nelíbilo se mi vůbec to že Chuckyů je víc a ty jeho proměny nemusí říct celou zaříkávačku ale jen půlku a bum během 2 SEKUND je tu nový Chucky. Dále nejsem fanoušek konce který skončil podle mě neštěstně a Alex Vincent je těžce nevyužitej. Co se mi naopak líbilo byla hudbaLoDuca ví co dělá. Sem tam je tu dobrej humor a Chucky jak jsem řekl je bezchybný, vraždy jsou též solidní. Co k tomu říct nevěděl jsem že to dopadne o dvě třídy hůř než Curse ale na sedmý díl je to furt slušné. A každý nový díl potěší. A po titulková scéna mě odzbrojila. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Fiona Dourif (Nica) je dcerou Brada Dourifa, který ve filmech o děsivé panence hrál masového vraha Charlese Lee Raye, který se do Chuckyho převtělil v prvním dílu filmové série Dětská hra (1988). V dalších dílech panenku vždy daboval. (pórek)

Reklama

Reklama