Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

I když je to už řemeslně na úrovni televizních seriálů z 90.let, psycholéčebna nemá vůbec žádnou atmosféru a některé postavy jsou úplně mimo, od Chuckyho více než horror čekám černý humor a pošahanou/slaboduchou zápletku...Takže jsem nakonec víceméně uspokojenej... Je to blbost objektivně někde kolem dvou hvězd, ale subjektivně je mi to pořád tak nějak sympatické a je fajn, že se Chucky po těch letech mohl vrátit do Dourifovic těla (i když o generaci jinde :D ) ...ha- to byl asi Spoiler ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud si někdy v budoucnu vzpomenu na film „Cult of Chucky“, asi to bude proto, že je to film, kde postava panenky pořád funguje a je zde pořád stejně děsivá, jako byla v prvním filmu. Je tak dobře nadesignovaná, že nic na své děsivosti neztrácí. Ale pak si na film vzpomenu už jen proto, že je to průměrná podívaná, a to jak v rámci hororu, tak i v rámci celé série. Nic, co by oslnilo, nic, co by skutečně vyděsilo. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Po Chuckyho séměti, což je jedna z nejhorších Chuckáren a ještě s otřesným názvem, je tohle prostě paráda. Ano násilí a gore, až na vrtačku (ooo drsný) a rozdupání hlavy, je zde docela vlažné, ale všechno vynahrazuje hravý příběh, který je opravdu dobře napsán. A i když sem to v polovině, tak nějak prokoukl, bylo fajn, se tím ke konci nechat šokovat. Prostředí blázince, je sterilní a nepůsobí děsivě, byť všude přítomná zima, má docela dobrou atmosféru a v tomhle ohledu, je škoda že si tvůrci nedali víc záležet. A však Chucky, je prostě úžasný a famózní, jeho černý humor mně mile překvapil, jelikož byl opravdu vtipný a fandil sem mu. Jasně, jasně na jedničku a hlavně dvojku to nemá, ale je to dost dobré, na to abych chtěl pokračování. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tri a pol hviezdičky. Kreatívne spracovanie, pomerne nápaditý prístup k téme a praktické gore efekty, pekne oživený Chucky a pár vydarených ľakačiek versus gore efektov mohlo byť kľudne aj viac, rovnako ako Chuckyho a režisér akoby miestami príliš dlho chodil okolo horúcej kaše, ako sa hovorí. Jednoducho to mohlo byť lepšie rozhádzané počas celého filmu. Ale som rád za každý návrat každej hororovej ikony. Aj nabudúce, dúfam. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Jakože na tupost a nelogičnost chování hlavních postav jsem si v hororech už celkem zvykla, ale tady to bylo do oči bijící. Psychiatrickou léčebnu hlídá venku celkem jeden! maník a celé oddělení jedna sestra a ještě sedí šikovně zády ke všem pokojům, tak aby ji mohl kdokoliv a kdykoliv sejmout. Ach jo. SPOILER: A několik panenek Chucky a nově převtělení do lidí na lusknutí prstu? Vážně? Chuckyho kult jsem si pustila víceméně z nostalgie, ale myslím, že žádný další díl nechci z téhle série nechci už nikdy vidět, ani kvůli starým známým hercům. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)
  • Fiona Dourif (Nica) je dcerou Brada Dourifa, který ve filmech o děsivé panence hrál masového vraha Charlese Lee Raye, který se do Chuckyho převtělil v prvním dílu filmové série Dětská hra (1988). V dalších dílech panenku vždy daboval. (pórek)

Reklama

Reklama