Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Susan (Gene Tierney) pracuje jako prodavačka v obchodním domě a touží po přepychovém životě bohatých lidí, které musí obsluhovat. Seznámí se s přátelskými a majetnými manžely Maybelle (Spring Byington) a Warrenem (Laird Cregar) Worthingtonovými, kteří jí udělají nabídku, kterou nelze odmítnout. Manželé ale sledují svůj vlastní cíl, a když Susan potká mladého milionáře Johna Wheelera (Henry Fonda), její život se promění v housenkovou dráhu, ze které se jen těžko vystupuje. (ilclassico)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych lepsich Mamoulianovych filmov. Tempo dobre, zaujme, dialogy na urovni, nuda nehrozi. Hlavne kvoli hlavnej dvojke - Henry Fonda a Gene Tierney. Od rezisera Mamouliana som uz toho videl dost - City Streets 1931, Kralovna kristyna, DR. Dzekyll a Pan hyde 1931 a povedzme Golden Boy 1939. 74 % ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Skutečně, či spíš neskutečně nádherná Gene Tierney v roztomilé romanci s kupodivu nevýrazným, naivně přitroublým Henry Fondou. Moc se nenasmějete, ani zápletka není bůhvíjaká, ale je to příjemná podívaná, byť mi z ní kromě Gene nic neutkvělo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tuctová romantická komédia s príjemnou hereckou dvojicou má rozvetvený dej, ktorý ponúka množstvo nápadov, z ktorých sa umne zrealizovalo len pár. Čisto priemerný film. Piata recenzia. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama