Reklama

Reklama

Tři opice

(festivalový název)
  • Turecko Üç Maymun (více)

Obsahy(1)

Eyup na sebe vezme vinu za dopravní nehodu svého šéfa, vlivného politika, a jde místo něj do vězení. Jeho žena Hacer osamí s dospívajícím synem. Aby pro něj získala peníze na vysněné auto, vypraví se za politikem pro pomoc. Zaplete se s ním ale víc, než by sama chtěla. Minimalistické rodinné drama natočené ve vytříbeném vizuálním stylu. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Tak mysli si to i kordus, ale ten byl vzdycky mimo :o) Ja bych se do opic rada navazela, ale videla jsem je ve varech, takze nemusim mit nutne pravdu... Ale porad si zive pamatuju, jake utrpeni bylo na ten film koukat :o))

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

v ramci zanru nuda k posrani byly tri opice zcela urcite lepsi :op

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Rogue: Ale no... V rámci žánru - psychologická dráma - boli Tri opice fajn. Až na tú minutáž, vzhľadom na obsah filmu. Taká 1 hodina a 20 minút by bol ideál.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

nebylo to jen zbytečně natahované, bylo to zbytečné celé. A pěkně iritující

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Psychologická dráma to síce bola, ale mne to celé pripadalo zbytočne naťahované, vďaka čomu som o film úplne stratil záujem. A ak sú digitálne mraky súčasťou "úžasne komponovaných záberov" tak už fakt neviem. Tri opice mi jednoducho akosi nesadli. That's all.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Nechápu tohle nízké hodnocení, podle mne šlo o výtečné psychologické drama s úžasně komponovanými záběry a velmi skličujícím závěrem.

Reklama

Reklama