Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Demoliční četa odhalí v podzemí starého domu chlapce, který tam žije již dlouho. Zároveň ve městě znovu řádí sériový vrah zvaný „umělec“, kterého chce Olivie chytit. Když Olivie navštíví chlapce, chlapec jí dá adresu. Olivie se na adresu dostane a později odhalí, že nedaleko „umělec“ zabíjel svoji další oběť. Společně se svým týmem odhalí, že chlapec a „umělec“ jsou nějak propojeni, a proto chlapec ví, kde „umělec“ znovu udeří. Bohužel o chlapce se také zajímají lidé ze sociálky, kteří ho chtějí do své péče. Olivia musí přesvědčit chlapce, aby jí dal další adresu, protože pokud tak neučiní, tak zemře další nevinná oběť. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dieťa bude patriť k tým epizódam Fringe, ktorá rozorháva zápletku nevyriešenú v samotnej časti, ale pôvod dieťaťa a spôsob, akým sa dostal do dlhoročnej izolácie, bude otázka na dlhšie. Možno je to trochu škoda pre samotnú epizódu, ale možno bude prípad užitočný pri riešení makrozápletky so vzorcom. Trochu to pripomína jeden diel Columba venovanému telepatickému vrahovi, tam ale išlo zo strany páchateľa o čistý podvod. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po svete voľne kráča vyšinutý maniak, ktorý robí zo svojich zavraždených obetí umenie. Zároveň sa v podzemnom tunely nájde aj vyblednutý chlapec, ktorý disponuje pozoruhodnými schopnosťami. Chlapec je totižto empatik a senzibil, čiže je schopný sa vcítiť do emócií druhých. Toto zázračné dieťa si ihneď vytvorí silný vzťah k Livvy, ktorá bola naňho od začiatku milá a priateľská. A tá skutočnosť, že bol schopný vycítiť jej pocity i zámery, v konečnom dôsledku Olivii pomohla dopadnúť aj vraha. Ako sa ukázalo, senzibil je schopný na diaľku zachytiť biolektrické pole, čo bolo pre tento konkrétny prípad zlomový okamžik. Nočná sekvencia v cintoríne bola veľmi vydarená. A v neposlednom rade sa nám znovu ukáže aj observer, ktorého podobnosť s chlapcom je viac než len do očí bijúci. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama