Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bojovníci za práva zvířat se jednoho večera vloupají do jedné z laboratoří, kde se provádí výzkumy na zvířatech. Všechna zvířata propustí, ale bohužel i ta, která se na světlo světa dostat neměla. Jedno zvíře všechny bojovníky zabije a vydá se zabíjet dál. Na místo je povolána Olivie se svým týmem. Díky Peterovi přijdou na to, že „bojovníci“ byli členy MIT. Walter si v laboratoři vzpomene, že kdysi na takovém monstru pracoval a má dokonce i nákres toho monstra. Monstrum zaútočí znovu a tentokrát zabije dva členy odchytové služby. Později se na stejné místo dostane i Charlie, kterého monstrum napadne také, ale nezabije ho – jen do něj naklade své vajíčka. Jediný způsob, jak ty věci z Charlieho dostat, je krev matky. Což bude obtížnný úkol, protože neexistuje vzorec k tomu, jak monstrum útočí. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ ste sa doteraz pri žiadnom diele Fringe nepozvracali, tak tentokrát sa tak určite stane. Béčkovej zápletke umne pridáva na napätiu countdown záchrany vlastného kolegu, inak by sa z epizódy stala temnejšia verzia Juniora s Arnoldom. Záverečné poslabšie zúčtovanie s netvorom bohužiaľ okradlo moje hodnotenie o jednu hviezdu. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V laboratórnych podmienkach bol vytvorený genetický hybrid, ktorý sa dostal na slobodu. Taktika príliš neukazovať toto zmutované monštrum na svetle bola pochopiteľná vzhľadom na to, že seriálové triky by nevyzerali úplne najlepšie. A takéto postupné dávkovanie toho, čo nám tvorcovia ukážu, okrem iného vytvorilo aj celkom hutnú atmosféru. Táto naakumulovaná dychberúca atmosféra bola veľmi efektne zúžitkovaná dole v kanáloch. Kanalizácia sama o sebe bola skvelým indikátorom napätia, keďže bola tvorená temnými a zúženými priestormi. Tu sa nám aj tento výplod genetickej hybridizácie ukázal vo svojej finálnej podobe. Uprostred toho všetkého musí Charlie čeliť larvám, ktoré táto zvieracia kreácia doňho nakládla. Taktiež sa Liv dozvedá o priateľstve Petra a jej sestry, čo ju očividne rozrušilo. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy agent Charlie Francis (Kirk Acevedo) přijíždí k opuštěnému autu odchytové služby, má na rukou kožené rukavice. V následující scéně, ve chvíli, kdy vystoupí z auta, však rukavice drží a teprve si je nasazuje. (Komaar)

Reklama

Reklama