Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Peter dozvěděl pravdu o tom, co se tehdy v roce 1985 stalo, rozhodl se opustit Waltera a své blízké. Waltera to vzalo, a proto se rozhodne hledat Petera. Jenže jeho plány naruší přání Olivie – Olivie chce, aby Walter a Astrid pohlídali Ellu – dceru Oliviiny sestry Rachel. Ella chce po Waltovi, aby jí řekl nějaký příběh. A tak jí Walter řekne příběh o skvělé detektivce Dunham, která chce práci soukromého detektiva opustit. Za detektivkou přijde Rachel – partnerka jistého Petera Bishopa a řekne jí, že se Peter ztratil. Stopy agentku zavedou do zlé korporace Massive Dynamic a následně za Dr. Walterem Bishopem, kterému Peter ukradl jeho nejnovější vynález – mechanické srdce. Když se agentka dozví o pravé podstatě srdce, je už příliš pozdě, jelikož ji Nina Sharp našla a ta ji utéct nenechá. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozerať sa na to rozhodne dalo. Dokonca sa to dalo užiť aj ako vydarená pocta filmu noir. Malo to aj klasickú fringeovskú zápletku. Napriek tomu to bola v podstate iba zbytočná výplň/vata druhej série. Potešila Anna Torv s výrazným červeným rúžom. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou muzikálový diel , ktorý esenciálne obsahovala i určité proporcie noirovej epizódy. Celé to bolo štylizované do tridsiatich rokov, aj keď sa tu nájde niekoľko moderných prvkov. Atmosféra, kostýmy i podaktoré kulisy vyžarovali tým správne sviežim retro vibeom. Čo musím žiaľ tejto epizóde vytknúť, jr jej nesúrodosť a nenaplnený potenciál. Máme tu mnoho skvelých momentov, o to. žiadna, ale ja osobne som si predstavoval, že sa pokúsia z jednotlivých hudobných aspektov vyťažiť čo najviac. Muzikálový element tejto epizóde skrátka zostal nevyužitý, nepodarilo sa z neho vytrieskať maximum, čo ma mrzí. Chcelo by to omnoho viacej chytľavejších piesní a tanečných čísiel, hoci tanec Olivie a Petra veľmi potešil. Naratívna štruktúra bola značne nekonvenčná, experimentálna a meta. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takzvané "speciály" jsou k ničemu. Příběh nikam neposunou, nic zajímavého neřeknou a rádi ho mají nejspíš jen herci, kteří mohou vypadnout z rolí a trochu oddechnout. ()

Reklama

Reklama