Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta zločinců ve sklepě jednoho domu vykopala podivný kufřík. Něco z kufříku dva ze zločinců a rodinu, která v domě žila, zabilo a třetí zloděj s kufříkem uteče. Na místo činu se dostává tým vzorce. Walter odhalí, že zemřeli kvůli nějakému zvuku. Alt Olivie se spojí s Newtonem, který ji řekne, že to on zločince najal a že neví, kde je ten, co s kufříkem utekl. Ten samý lupič poté přijde z Olivií a dá jí kufřík. Olivie kufřík předá Newtonovi. Newton nechá kufřík v metru, kde ho otevře malý muž. Když se to tým vzorce dozví, do metra nemůžou. Naštěstí je tu Walter, který ví, jak ten kufřík získat. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peter, Walter i alternatívna verzia Olivie narazia na obete záhadného útoku, ktoré sa podľa všetkého dostali do nejakého vegetatívneho tranzu predtým ako zomreli. Ako Dr. Bishop neskôr objasnil, bol to sluchový vnem, ktorý dosiahol svojho ultrazvukového extrémnu, čo ich všetkých nakoniec zabilo. Aby Peter bol schopný odstaviť zdroj tejto vysokej zvukovej frekvencie, tak musel byť na určitú chvíľu nahluchlý, v čom mu ochotne pomohla Liv. Lenže Peter nemal na deaktiváciu zariadenia hojnosť času a každú chvíľu hrozilo, že sa mu jeho sluch vráti. A keď sa Olivia vrhla ho zachrániť, bol som milo prekvapený. Nemé sekvencie v tuneloch metra boli po zvukovej stránke ohromujúce. Okrem iného došlo aj na čítanie závete Williama Bella, ktorý odkázal Walterovi svoje životné dielo, Massive Dynamic. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme už dve "zlé" Olívie, paradoxne je zábavnejšie túto postavu sledovať práve v tejto polohe. No a potom tu máme klasický mcguffin, tajomný kufrík so žiarou, ktorá vraždí všetko naokolo. A Peter si stále rieši vzťah s otcom a pohne sa ďalej aj s Olíviou, v tomto prípade je ale nevedomosť sladká. No a tá logická chyba s krvácajúcou mŕtvolou, kedy Olívia vymyslí dosť od veci plán na to, aby si ju Peter všimol, je tak trochu na hlavu. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Astrid (Jasika Nicole) sa doťahuje s Walterom (John Noble) a hovorí: „Myslíš, že chrobák by mohol zabiť všetkých 5 obetí?“ Obetí z úvodnej scény však bolo 6 - dvaja zlodeji a štyria obyvatelia. (koba)

Reklama

Reklama