Reklama

Reklama

Hranice nemožného - Série 1

(série)
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2009), 17 h 11 min (Minutáž: 50–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Lance Reddick, Kirk Acevedo, Jasika Nicole, Blair Brown, Mark Valley, Michael Cerveris, Chance Kelly, Ari Graynor (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (3)

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze seriálů vhodných k vaření či žehlení. Jinak je třeba počítat s tím, že je vhodné mít stále v ruce ovladač, abyste mohli skoro pořád přeskakovat dopředu, abyste vynechali zbytečnosti. První série zkraje trochu zaujme, ale pak už je to to samé pořád dokola. Kvalita klesá a druhá půlka této série už je jen jedna pitomost za druhou. (18%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria Fringe je klasickým mysterióznym seriálom strihnutým po vzore Aktov X na príbehy uzavreté v jednej časti a zároveň so silným makropríbehom, tentokrát o tajomnom vzorci súvisiacim s paralelným svetom. V podstate sa vysvetlí behom dvoch desiatok epizód rámcovo celé fungovanie fikčného sveta projektu, samozrejme s tým, že sa všetky jeho pravidlá dajú donekonečna dopĺňať v ďalších sériách. Škoda, že sa nešlo, v dnešnom trende, cca desiatich epizód na sezónu, tých prípadov mohlo byť pokojne menej a dospeli by sme k rovnakému výsledku. Postavy si zrejme časom všetci obľúbia, i keď sa môžu javiť často príliš chladné a analytické, možno miestami až nesympatické. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šíleně nudný a rozvleklý start. Dlouho jsem se přemlouval, ať se seriálem prokoušu a pokračuju v dalších dílech. Jak se ale série blížila k závěru, konečně chytl i mě a závěr je vyloženě brilantní. ()

Galerie (266)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy agent Charlie Francis (Kirk Acevedo) přijíždí k opuštěnému autu odchytové služby, má na rukou kožené rukavice. V následující scéně, ve chvíli, kdy vystoupí z auta, však rukavice drží a teprve si je nasazuje. (Komaar)
  • V priebehu prvej série bola natočená aj epizóda Odpoutaný netvor (2010), ktorá však nebola odvysielaná. Bola odvysielaná až v priebehu druhej série, do ktorej však dejovo nezapadá. Na DVD je preto umiestnená ako bonusová epizóda druhej série. (koba)

Reklama

Reklama