Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Jak se taková krávovina vůbec může dostat do kin a nejde rovnou na video?!! Kvůli 3D kinosálům? Kvůli předchozím nejdříve perfektním a postupně upadajícím dílům?!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mne opravdu nebaví. Děj ... prostě neexistuje, ne že bych u horrorů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplnej výplach ... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne ... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Stačilo sa od úvodu správne naladiť a bolo to. Tu vyčítaná blbosť je prvoplánovaná a znamená to nadsádzku, takže s tým som nemal najmenší problém a radšej sa nechám unášať záživnejšími Ellisovými príspevkami ako nudnými Wongovými dielmi. Má to vraždy, sú krvavé, je ich dosť, herci sú sympatickejší ako v trojke, a že to nič nového neprináša? A čo tá záverečná halucinácia akú sme mohli do teraz vidieť len v úvode, alebo postava čo sa chce zabiť sama a nedarí sa jej to pretože smrť pre ňu má pripravený efektnejší odchod zo sveta. 3D necháva spomenúť na tie prvé „3D“ 80tkové horory ako Friday the 13th Part 3D či Jaws 3D kde sa všetko možné pchalo do kamery a rovnako protestujem jednou hviezdičkou navrch ako ešte väčší protestant choze. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ani třetí díl nebyl po "dějové" stránce nikterak famózní, ale obsahoval pár "pěkných" úmrtí (motor, posilovna) a atmosféra v úvodu / závěru se dala do slova a do písmene krájet. "Nezvratný osud 4" bohužel nedisponuje ani zajímavým úvodem (je mi líto, ale Nascar jednoduše nefunguje), ani vymazlenými a originálními "death is coming" scénami, o neexistující atmosféře, nesympatických postavách a slabých efektech se snad ani nebudu zmiňovat... Jedním slovem: mizérie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pointu nezvratného osudu si dost dobře pamatuju. Dvojka byla dokonce prvním filmem, který jsem měl na cdčku v podobě AVI souboru jako malej prcek a čuměl na tu první brutální scénu, která mě absolutně odrovnala reálností. Co ale dokázala tahle scéna, tady jsem se držel za hlavu. Absolutně a brutálně nesmyslný smrti, kde se klade důraz na to, aby z mrtvoly zbylo co nejmíň a pokud možno, bylo vidět co nejvíc. S koncem samozřejmě jakým? No jasný...je to nezvratnej osud a jelikož se osud nedá ovlivňit...je to docela jasný. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další předtucha, další náhodná úmrtí, některá až s podivnou náhodou, ale i o tom to je. Samozřejmě jde o komerci, těžko za tím hledat něco jiného. Takže nemá cenu nic protahovat, toto zná každý. Některé nehody se mi sice zdály přitažené za vlasy, ale jedná se o klasickou popcornovou zábavu, tak proč si ji kazit... 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Auto, které havarovalo na okruhu, na sobě mělo číslo 666. (Pumiiix)
  • Obsahuje 11 smrtelných scén, do té doby nejvíce z celé série. (D3VIL)
  • Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších. (Budisovie)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama