Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Kameň z kosačky ? To akože vážne myslia ? :( neskutočné... 

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

to už fakt nedokážu odhadnút kedy sa majú  prestat točit pokračovanie dobrého hororu ? Mali to stopnut pri 3.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem musel vypnout hned z úvodu ,když na osobu spadl z nebe létající motor. Navíc tak strašná animace či co to bylo ... hnus!

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

zatím u mě vede dvojka, ještě zkouknu 3 a 5 a uvidím, jaký bude zbytek

marektom97

marektom97 (hodnocení, recenze)

tento diel ma bavil najmenej jednotka sa mi pacila, dvojka menej, trojka menej, a štvorka je zatial najhorsia som zvedavy ako sa im podary  piata časť

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

tatka: To je hezký přirovnání :D A k tejhle sérii sedne jak prdel na hrnec :D

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Žralok: S tou päťkou je to ako so smrťou - radšej nevedieť, kedy si príde. Po mňa, alebo do distribúcie :D :D :D

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

tatka: Já si to myslel :) Uvidíme, třeba to bude lepší než tenhle díl ;)

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Toto bolo 3D? Skôr TD - totálna debilina. Dúfam, že smrtka už má všetkých zo zoznamu zlikvidovaných a nehrozí nám nejaká päťka.

RajmikCZ

RajmikCZ (hodnocení, recenze)

Nejslabší ze všech zatím natočených. Co se týče předtuchy hlavního hrdiny, dosti umělé. Na některých smrtí sem se celkem pousmál, příklad navážu u dětí házejících kameny do trávy, kde zrovna služba seká. Reakce matky na chování dětí a následné vyběhnutí z kadeřnictví již bylo danné.. Film jakožto fanda Final Destination u mě zklamal na vysoké úrovni..

s_a_k_i

s_a_k_i (hodnocení, recenze)

neztracel bych cas koukanim ani hodnocenim, jako ho ztráceli tvurci filmu.

Hawaitypek

Hawaitypek (hodnocení, recenze)

Na začiatku (1.) perfektná myšlienka ale to ludí nebaví pozerať navždy...... dúfam že už to skončilo.

Zelenáč

Zelenáč (hodnocení, recenze)

To nejzajímavější dali do traileru, ten zbytek je jen vata a 3D to nezachrání ...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

originál? No nevím ten se hůř schání už mám jedničku cz a i dvojku cz uvidím jak se to vyvine dál..:)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Jsou všechny díly v cz nebo ne? Četl jsem snad že poslední 2-3 nejsou..:)

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Nejhorší je natom to že u nezvratného osudu už každý jen čeká na to jak někdo chcípne, když to u prvních dvou dílů to bylo celkově takové magické tak nešlo jen o vraždy ale taky o příběh.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Věřím že ano.. Pro mě má Saw taky svoje kouzlo od prvního dílu.. Jako pro několik lidí.. Na pátek 13 se chci kouknout od prvního dílu do posledního, abych viděl všechno.. třeba pak změním názor.. Ani nevím co jsem před pár lety viděl za díl.. Tak proto to nemám ani v hodnocení.. Pustím si od 1 dílu do 8 dílu a uvidí se..

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

TAky mluvím o původním pátku. Nejde o nějaké hodnocení, jde o celkové kvality a ty Saw už dávno nemá. Druhá trilogie je extrémně trapná a vůbec nepřekvapí.

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Ale pátek třináctýho ma své kultovní kouzlo.Každý to však vidíme jinak.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Sry nechce někoho urážet viděl jsem to dřív, proto nemám ani hodnocení. Ale jak jsem psal starý horory mi nepřijdou nějak dobrý. Ale pokud se nemýlím tak pátek 13 nepřesáhl ani jednou hranici 70%.. Podle hodnocení je zhruba na stejně ze Saw..

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Hovno.. Pátek 13 je hovadina.. A i kdyby se snažil vyrovnat tak co.. Pořád se drží hodnocení nad 50% a to je na horory v této době víc než slušný..

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Blbost, Saw je ještě větší trapárna než tohle. Se snaží vyrovnat v početnosti Pátku 13tého nebo co?

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

radezz4: saw si do huby neber..:) Saw je úplně o ničem jiném a má to zamotaný příběh a děj.. tak že to se s tím srovnávat nedá... Nezvratný osud je jen o tom samém..:)

radezz4

radezz4 (hodnocení, recenze)

Myslím, že už by to mohlo konečně skončit..Už to začíná být stejně trapné jako saw.. pořád dokolečka!!! 1.hvězdička za úrazové efekty u kterých jsem se i celkem zasmál.

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Vysvětlete mi proč se všeci drží zaběhlého tématu(samozřejmě je s tím míň práce ale to je tak vše) Nebylo by lepší rozběhnout novou sérii , bez zpáteček ke 180.

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

Já souhlasím s Pidzeyem o tomhle dílu. Mě se prní 3 díly se mi opravdu líbily a dal jsem všem 4*, možná je to přehnané, ale co :)

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Jednička geniální,dvojka uspokojivá,trojkasolidní..a čtyřka??...Děs.. na čtyřce se mi líbili startovní titulky s kostrama a podobný závěr ..taky kostry… ..co se týče jednotlivých smrtí..jo byli pěkně zpracovány..ale připadli mě až moc vyumělkovány a moc složité…oproti prvnímu dílu kde smrti probíhaly celkem logicky .. Ale přeci jen se na to dalo celkem dívat..ale zkrátka tenhle díl už nebyl šálek mého čaje..i když ty dvě roštěnky. ..jinak herci nic moc..a taky mě připadlo že tento film až příliš sází na 3D(já ho viděl normálně) a některé záběry vypadali trochu divně. Ale je pravda že jsem někdy napjatě čekal jak se situace vyvrbý a jestli hrdina danou postavu zachrání a nebo ne. Jednu hvězdu jsem udělil jen protože se mi tento díl líbil ze všech nejmíň.. kdybych neměl u dvojky dvě hvězdy možná bych přihodil,ale takhle nejde jinak.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Zatraceně jo. Jak koukám na nové a staré filmy, už zapomínám, co patří do jakého roku.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Zase by som toľko nepreháňal, že sa v súčasnosti netočia dobré horory, ved´ ich je mnoho. Podľa mňa sú nové horory lepšie ako tie staré, len netreba pozerať všetko, čo je známe ako spomínaný Krvavý valentín a spol. Keby som mal horory hodnotiť len podľa desivosti, tak som som v živote videl jeden, možno dva horory, ale ked´ ich hodnotím podľa zaujímavosti a napätia, tak tie nové hodnotím lepšie. Len ako som povedal, netreba pozerať každú blbosť. Ale to platí o minulosti, ale aj súčasnosti.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2Rocko: Zombiland ani moc nepočítám do horrorů, ale tím jsi mi připoměl remake Úsvitu mrtvých a Halloween, jinak už je to v dnešní době vrchol ubohosti a vše potvrdí Elm Street.

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

st.ranger To máš fajn,já si nepamatuju snad žádnej krom Zombie hororů který většinou na kvalitě neztrácej.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tak to mají fandové horroru divná vkus, ale pokud koukají na slátaniny jako je Texaský masakr, Krvavý valentýn není se čemu divit. Zatím si pamatuji jen dva novodobé horrory, které mě překvapili: Jeepers Creepers a Feast.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Táto séria už ozaj nemá žiadny potenciál, pvé dva diely sú aspoń celkom inteligentné horory, ale tieto posledné dva sú už len také typické teenagerské vyvraždovačky, len s tým rozdielom, že s absolútne nudnými úmrtiami. Aj tak sa na to dá bez problémov pozerať, tie 3 hviezdy im dám, ale na prípadné dalšie diely sa už určite nebudem tešiť. Jedine, že by úplne zmenili schému deja.

masw

masw (hodnocení, recenze)

....růměrná zábava pro fandy současného hororu a p...

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

to byla opravdu řádná kravina, jít na tenhle film za 180kč do kina, to bych asi nevydržel. Série nezvratného osudu je tímhle dílem nezvratně pohřbena.

Šaďas

Šaďas (hodnocení, recenze)

Viděl jsem první dva díly, v kterých šlo v podstatě o to samé - co nejbrutálněji někoho zabít. Naštěstí jsem měl na nose upatlané 3D brýle, které rychlé akční scény nepředstavitelně rozmazávaly. Z kina člověk odchází s pocitem, že ho zabije první ostrý předmět, na který se podívá.

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

To s tou minulostí je zajímavý nápad. Příjde mi mnohem zajímavější, než vlaková nehoda...

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama