Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (695)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný teenagerský horor, ktorý je najhorším dielom tejto vydarenej série. Príbeh je samozrejme bez zmeny, mladík má vidinu nehody na automobilových pretekoch a tak aj s viacerými inými ľuďmi odíde, čo smrť opäť prinúti zasiahnuť. Spracovanie je ale pomerne rozporuplné, na jednej strane musím pochváliť, že sa tu stále niečo deje, film je príjemne svižný, čo mu vydrží po celú dobu, ale zároveň celé to pôsobí až otravne teenagersky a dojem ešte kazia aj tie neuveriteľne hlúpe predstavy pred jednotlivými úmrtiami. Scén s úmrtiami je tu dosť, ale nie som s nimi moc spokojný. Chválim dve rozsiahle scény, teda úvodné preteky a časť v obchodnom dome, ktoré sú hlavne obsahovo dobre zvládnuté, ale tie radové, kde ľudia umierajú po jednom sú nezaujímavé, bez nápadu a veľmi málo prepracované, ani jedna z nich za moc nestojí. S hereckým obsadením nie som ani trochu spokojný, až na normálneho Mykeltiho Williamsona sú všetky postavy buď otravné alebo nudné a to platí aj o hlavných hrdinoch. Réžia je úplne obyčajná a technická stránka ma moc nepotešila, hlavne tie až príliš animované krvavé scény sú rozhodne záporom. Po troch vydarených dieloch prišlo výrazné zníženie kvality. Kvôli rýchlemu tempu a dvom vydareným fázam to na priemer stačí, ale nič viac. Objektívna kvalita filmu- 46%, film sa páči mne na 52%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Jak se taková krávovina vůbec může dostat do kin a nejde rovnou na video?!! Kvůli 3D kinosálům? Kvůli předchozím nejdříve perfektním a postupně upadajícím dílům?!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mne opravdu nebaví. Děj ... prostě neexistuje, ne že bych u horrorů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplnej výplach ... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne ... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Na čtvrté pokračování docela překvapivě koukatelné, přemýšlel jsem možná i o čtyrech hvězdách, ale to už by bylo asi moc. Trochu mé hodnocení ovlivnila blu-ray verze, která do detailu ukázala každou drsnější scénu. Co docela sráží atmosféru byl konec, oproti předešlým dílům nebyl tady příběh tolik promyšlen a poslední dojem z filmu upadá. Jinak určitě za zhlédnutí to stojí a doufám, že pátý díl už nebude, to ať radši vymyslí něco jiného, ale kdoví třeba už je to dávno nezvratný osud a sním si není sranda zahrávat. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Claw odpad!

všechny recenze uživatele

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt, a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mě opravdu nebaví. Děj... prostě neexistuje, ne že bych u hororů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplný výplach... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... /5%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

75 minutové zpestření nedělního večera. Hodnocení jednotlivých dílů není náhodné, každý díl opravdu je o těch zhruba 10% slabší, takže se musím připravit na to že 5. díl bude lehce olizovat hranici koukatelnosti. Několikrát jsem se ale musel usmát nad situacemi typu, že chlápek je zatlačený v plotě tak že z něj začnou vypadávat jednotlivé dílečky a jeden z našich hrdinů se zeptá "Ježiši, není vám nic?" Anebo když zahradník nalívá do traktůrku benzín a vesele u toho žmoulá cigáro. Stále tedy čekám na nějakou 3-D pecku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Obsahuje 11 smrtelných scén, do té doby nejvíce z celé série. (D3VIL)
  • Součástí úvodní titulků jsou vyobrazené smrti z předchozích dílů. U smrti Billyho Hitchcocka (Seann William Scott) z prvního dílů je ale hlava uřezaná jinak než ve filmu. (JasonIX)
  • Prvý film série, ktorý obsahuje sexuálnu scénu. (ČSFD)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama