Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(více)

Recenze (63)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase tak jednoduché vykrást banku není, o to více se cení tento návod na to jak právě takovou menší pobočku vykrást. Zajímavé to je, ale vtipu to moc nepobralo. Čerpá to ale hlavně z dialogů a ty zas tak marné nejsou. Rozhodně se na to nechá v klidu dokoukat až do konce, protože i onou délkou to nijak nepřehnalo. Rozhodně ale nečekejte komedii, ale pravda je, že mě i tak film v lecčems překvapil, ale to pochopíte jakmile se sami podíváte :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Policejní manévry před bankou, klienti banky ležící na zemi i ozbrojené komando ve vstupní hale - to všechno už tu bylo mnohokrát. V tomto případě je však situace vylepšená o zamčený trezor, v němž se kočkuje odpůrce bankovních poplatků Nick s nejhezčím teroristou v bance - Jessicou. O tom, kdo vyleze z banky o pár miliónů a sympatickou slečnu bohatší, není od začátku třeba pochybovat, ale dovoluji si tvrdit, že pro vyhledavače pohodové zábavy bez dramatických momentů je tento snímek skvělá volba ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na světě je ještě horší věc, než idiot - sebevědomý idiot a přesně takový pocit jsem měl z této rádoby efektní instruktáže pro bankovní zloděje. Pokud chcete předvést něco poutavého prakticky v jedné místnosti, potřebujete chytrý příběh, fenomenální herce a nápaditou pointu. Nic z toho však nepřišlo a ta nekonečná užvaněnost a labilní kurvování mě iritovalo jen o trochu míň, než poplatek za správu a vedení úvěrového účtu. Shrnul bych to pravidlem číslo 9: „Remember, shit happens.“ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, na ktorý som náhodou natrafil na stanici Film+ ma zaujal hlavne hercom N. Stahlom, ktorý si strihol J. Connora v Terminátorovi 3. Nevyzeral tu ani mladší ani starší, akoby iba prešiel z filmu do filmu aj keď je medzi nimi 4 ročný rozdiel. Komorný príbeh z uzavretého priestoru banky ma celkom zaujal. Výkon D. Carradina , ktorý si viac zahral hlasom ako telom a očami som až tak oceniť nemohol, keďže to všetko zabil dabing, ale na pozretie fajn. 60%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, který bohužel nijak zvlášť nezaujal. Nevím co k tomu říci, protože po pár dnech už si skoro nic nepamatuju. Zkrátka je to takový film, co prošumí a nic po něm nezůstane. 45% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch průměrných filmů, který vás shodou určitých okolností donutí k přitlačení na pilu. U mě se dají ty okolnosti zcela lehce pojmenovat. Zajímavý námět, vtipný scénář, poutavá vizuální stránka, ale hlavně; Erika, Erika a ještě jednou Erika! Ach, proč já jen nechodím častěji do banky? Rada č.11 by mohla znít: při loupeži u sebe měj vždy nabíječku. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Slabota. Děj je zmatený, věci nejsou vůbec dovysvětlené, postavy neuvěřitelně ploché, nemá to pořádné intro ani závěr, je to strašně ukecané, žádná akce, občas snaha o nějaký "videoklipovitý" přeefektovaný sestřih a absolutně necharismatičtí herci... Nemá to ani hodinu a půl a stejně se u toho nudíte. Shit happens...:) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Komorná krimi komédia, ktorá je postavená na drobných poplatkoch v bánkach, nesmierne dlhých dialógoch a snaživých hercoch... Nízkorozpočtové dielo, ktoré síce ničím zvlášť neviniká, avšak... proste pohodová oddychovka a príjemných 81 minút 5/10 ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad za pár šupů, který se i přes krátkou stopáž v některých pasážích táhne jak nudle z nosu. Potěší zajímavá role Davida Carradineho. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo, ale jako oddechová řekněme gangsterka na téma jak vykrást banku docela slušné. ---- Sice jsem si původně film spletl s knížkou od Donalda Westlakea Jak nevyloupit banku, ale i u tohoto se dá dobře pobavit.   Děj je sice hrozěn prostinký - nakolik se snaží působit přestrukturovaně a sofistikovaně -, ale snímek má zhruba hodinu a čtvrt, a takovým filmlm lze leccos odpustit. (I když - znám filmy, jež i při této stopáži dokáží strašně nudit.) Ocitáme s v trezoru banky, kde zůstal zavřený mladík (herce znáte nejspíše ze seriálu Carnivale), který si původně jen chtěl vybrat z bankomatu dvacku, a dívka, která má za úkol přes počítač zadat tajný PIN. V hale banky jsou pak lupiči a před bankou policajti. A celé se to odehrává v dialozích, kdy je potřeba dávat pozor (alespoň do poloviny filmu), abychom věděli kdo je kdo a co je co, avšak jde o dialogy vtipné, někdy černohumorné, a celý ten fórek s Davidem Carradinem mi také přišel povedený. A všechno to rýpání do bankovních poplatků bych ihned podepsal. Škoda že ke konci se tvůrci lekli, co z toho všeho mohli vytřískat a dupli na brzdu, takže už ze slibného a dobře rozjetého námětu nevytěžili od té chvíle nic, natož nějaký zvrat na závěr nebo lepší konec. Disk načíná protipirát, trailery na filmy 96 hodin, Rudý baron a Spálené mosty, v hlavním menu pak na pět filmů, z toho dva již viděné, jinak nic, žádné bonusy. Obraz je překvapivě 1,85:1, úvodní titulky ale ve formátu 2,35:1 - a při rozdělení obrazu na tři části během filmu opět 2,35:1. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela originální a zábavný krimi příběh odehrávající se de fakto na třech místech - trezor, hlavní hala v bance a před bankou. Jessica v podání Eriky Christensen s černou parukou byla jednoduše k sežrání. Až jsem skoro Jinxovi záviděl, že místo něj do trezoru nezavřeli mě :-) Pro ty, co si nevšimli Davida Carradina, tak to byl ten Nick, se kterým Jinx mluvil několikrát po telefonu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svižné...také normálne...Erika Christensen je kosť, to sa musí uznať...škoda nevyužitia naplno čierneho humora...a trošku by to chcelo lepších "vtipálkov"...ale v pohodke ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný nástup, sľubné až do tretiny filmu. (Erika Christensen v čiernej parochni je naozaj sexy.) V druhej tretine sa napätie vytráca, ale dialógy ešte trošku potiahnu. No záver filmu to úplne zaklincuje kamsi do druhej ligy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A nie je to škoda tak kvalitný scenár zabiť tak mizerným spracovaním? Podľa mňa VEĽKÁ! Už ten začiatok pôsobil dosť zmätočne, a mne osobne asi pol hodinu trvalo, kým som pochopil, o čo vlastne v tomto príbehu ide. No a musím uznať, že ako príbeh a zápletka to bolo celkom podarené, až na pár nelogických nezrovnalostí v udalostiach, ktoré sa tam odohrávali. Pôsobilo to spočiatku dosť neprehľadne, ale potom už postupne to išlo, a pekná vzájomná manipulácia - to mám vo filmoch veľmi rád. Koniec bol slabý, veľmi slabý, ale povedal by som, že vlastne prekvapivý (z toho pohľadu, že každý isto čakal nejaké lepšie vyvrcholenie). Erika Christensen bola neuveriteľne zvodná (najmä v tej parochni), tak aj vďaka nej bol film o to príjemnejší. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Skvely napad, jednoduchy film, dobre dialogy a vseobjimajuca americke nevadi ked nie vzdy vsetko sedi, hlavne ze to na prvy pohlad tak vyzera´ ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Mezi Nickem Stahlem (Jinx) a Erikou Christensen to jiskří od začátku až do konce. Nevíte jestli to ona na něj hraje nebo ne. Jinx Nemá taktiku ani plán, chce jen zpět svých 20 dolarů a už nikdy neplatit poplatek za vybírání ze svých peněz z automatu a tak se rozhodne vykrást banku, ale bohužel zavřou ho s jednou slečnou v trezoru. Jak z toho ven ? To už musíte zjistit sami :-) ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Primitivní prokecanej film od začátku do konce a navíc odehrávájící se celej v jedné místnosti:-)) Tak to sem ještě neviděl, ale musím říct, že to mělo něco do sebe a vydržel sem se na to dívat.... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Mám z filmu rozporuplné pocity..Nebylo to špatné, ale ani nic skvělého..Zasmát jsem se zasmála pouze jednou, což je na to že to měla být komedie dost slabé...Taky ten návod , čekala jsem, že to bude lehčí :D) .. 3* průměrný film, který alespon nebyl sáhodlouze natahovaný jak ted poslední dobou bývá ve zvyku :)) ()

Reklama

Reklama