Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +dobře zvolený hudební doprovod, příjemná hlavní dvojice a dobře fungující chemie mezi nimi, příběh, závěr -tak trochu naivní a jednoduché, pro mě spíš neznámí herci/// Pohádka. Ale příjemně se na ni dívá. Je zábavná, romantická, trošku napínavá. Hlavní představitelka Francia Raisa mě upoutala, přesto že to je první film kde jsem si jí všiml. Docela se těším na pokračování a rád bych si zopakoval i předešlé film, které už jsem viděl docela dávno./// Celkem 74%/// PS: Nova Spoileruje!!! Je to děs když vám po skončení filmů ukáže ukázku na nové pokračování ve kterém hlavní postava už není s tou do které se tak šťastně zamiloval(a) ale je s někým jiným. Navíc to Novácké useknutí titulků je taky hnus. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle si nasaď! Nebudu vysvětlovat tvojí mámě, proč máš obličej dozadu." Já tedy krasobruslení moc nemusím, ale jakmile se kolem zubatých bruslí mihne jméno Dorsey, tak se tomu nevyhýbám. Sice je to jen třetí variace na totéž, vrcholy a pády se střídají ve stále stejném rytmu, ale mě to baví. Zásluhu na tom má především amatérská hokejistka Alejadra Delgado, protože ona je přesně tou, která by mě mohla donutit oholit si nohy a vyrazit tajtrlíkovat na led. Teď mě napadá, že jsem to přehnal, protože k tomu by mě nedonutila ani ona, ale přesto se mi na to docela slušně koukalo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Je toto vůbec možný? Třetí díl a téměř totožný děj, podobná zápletka... Že je to baví točit. Mě by to omrzelo už v půlce prvního dílu... A to už je i čtvrtý díl, co jsem koukal. Tři hvězdičky dávám jen díky nádherné Franciy Raise. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prvé zhliadnutie tohto filmu ma presvedčilo o tom, že sa natáča stále to isté. Tento príbeh (natočený 3x) sa režisérom asi zapáčil. Takto natočený film sa mi , ale páčil a nedokázala som z neho odtrhnúť zrak. Okrem toho hlavná postava v podaní Matta Lantera pôsobí na mňa charizmaticky. Ďalej sa mi páčil výber hudby. No, v konečnom dôsledku, za neoriginálny nápad som strhla 15% takže iba 75%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a ucházející dvojce je trojka tragicky nepovedená. Nudná, prázdná, bez jiskry. Potřetí stejný mustr, navíc naroubovaný násilně a neumětelsky, už prostě nemůže nic nabídnout, zejména když ve scénáři není jediný nápad, v obsazení není jediná osobnost, která by dokázala upoutat a ani toho bruslení už není tolik. Navíc, když se nějaké objeví, je naprosto bez šťávy. Raději než tohle, je lepší si znovu pustit jedničku z roku 1992. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Klišé jako blázen neozvláštněné ničím novým. Co je, probohy, tak zajímavé na milostném příběhu krasobruslařské dvojice, kde jeden z páru byl donedávna hokejistou - což je úplný nesmysl - že to točí pořád dokola? Co kdyby scénáristi zkusili zkombinovat taky jiné druhy sportů, třeba synchornní plavání a atletiku, nebo párovou cyklistiku a jízdu na koni, nebo - velmi odvážně šachy a karate? /4. 12. 2010/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na TV film vcelku podarene. Dej i dialogy jednoduchucke, drze hrany utupene, cukrikovost hlavnej dvojice este zosladena. Ale lepsie nez dvojka! Uz ustredny par je ovela prijemnejsi... ()

joehot odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zlo. První díl mám rád, což byl jediný důvod proč jsem tento film dokoukal. Ve všech směrech špatné - a nejhorší na tom je, že i po stránce "sportovní". ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľahko zabudnuteľný film s riadnou dávkou klišé. Mierne snobský film s okukanými detailami a motívmi, či trápnosťami. Tá černošská rapová hudba sa do toho nehodila, nabralo to komerčný charakter, ktorým len žijú z prvého dielu a len modernizujú. Mimochodom, urobiť z ich trénerky dcéru Dorseyho, naozaj nemuseli. Prvý film bol totiž z roku 1992 a keby mal vtedy dieťa, čo nemal, mala by len 16 rokov. Dať ku krasokorčuliarovi hokejistku, je opak prvého dielu, keď ku krasokorčuliarke dali hokejistu. Dejovo je to trapas, ktorý radšej nemal vzniknúť. Zlá blondínka, modrooký a bohatý krásavec a Hispánka, ktorej krása má byť vnútri, nuž opäť sme v tom, tak bez milosti hodnotím. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

50% je slušné hodnocení pro film, který stále opakuje to samé. A ono to funguje...jde tam o krasobruslení a o lásku. Kupodivu jsem si to užila, zaslechla i jednu dobrou písničku a fandila ústřední dvojici, aby se našla. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří potřetí - tentokrát místo hokejisty / inlajnisty dojde k výměně partnerky za - wait for it ... hokejistku, která sní o krasobruslení. Aby to bylo ještě absurdnější, ona je hispánka - tudíž je na ledě jako doma. Takže pokud chcete klišoidní romantiku na ledě za zvuků hispánských rapperů, je CE3 přesně vaše volba. Jinak by ale už mohli vymyslet něco lepšího, než v každým dílu najít nějakou "legendární-novou-zapomenutou" figuru :o) ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Upřímně nudné a stále se opakující téma, nenabízí zhola nic nového, co bychom už dvakrát neviděli v předchozích dvou dílech. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nesnáším tyhle americké polotovary. Kdy se naprosto kašle na kvalitu. Hlavní je akorát to, zda film vydělá či ne a ať je to sebevětší kravina, tak se připravují pokračování. V nich jsou pak horší herci, scénář i vše ostatní a stejně si to ksakru na sebe vydělá. Jednu hvězdičku dávám za občasné pěkné záběry z krasobruslení. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, jinak předvídatelné, velmi podobné dvojce, která se mi ale líbila asi nejméně z celé ledově ostré série. "miluju tě.. já tebe ale ne.. tak já tebe už teda taky ne.. tak teď tě asi miluju už ale.. jo? tak já tě taky miluju. tak jo. to je supr, hodíme supr figuru, vyhrajem gold a konec zvonec". Co mi to jenom připomíná? jo, aha. Ledové ostří 2.. nebo kolik vlastně.. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film s podobným scénářem, jako předchozí dva díly s malou obměnou, že tentokrát se nehledá do krasobruslařské dvojice partner, ale partnerka a jak jinak, než hokejistka. To nic nemění na faktu, že kdo má rád krasobruslení a třpyt stříbrných filtrů na šatičkách lehce oděných krásek nebude zklamán. A kdo čekal zamilovaný příběh, ten bude rovněž spokojen, protože i v tomto případě láska povznáší k vyšším sportovním výkonům. ()

Reklama

Reklama