Reklama

Reklama

Gekidžóban Kara no kjókai: Cukakú zanrjú

  • Japonsko 劇場版 空の境界 the Garden of sinners: 痛覚残留 (více)

Obsahy(1)

Červenec 1998. Poté, co je skupina mrtvých delikventů objevena ve své skrýši se všemi zlámanými a utrženými končetinami, Aozaki Touko obdrží žádost, aby našla vraha a proto žádá o pomoc Ryougi Shiki. Hlavní podezřelou je Asagami Fujino, dívka, která byla do nedávné doby sexuální hračkou delikventů. Mezitím Kokuta Mikiya požádá přítel ze školy Gakuta, aby našel chybějícího mladíka ze skupiny delikventů, který unikl masakru a ze strachu o svůj život se ukrývá. (Jigvell)

(více)

Recenze (5)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Z prvých troch dielov je tento najlepší, ale nemôžem tomu dať 4* keď zase mám problémy s tým, že vo co go. Fujino bola super postava pokrútené končatiny peckové, ale nechápem, prečo je to tak rozhádzané... začína ma to vytáčať, o tej Shiki viem akurát, že jej svieťa oči, vidí smrť a má umelú ruku... ale dokopy viem aj tak vlastne hovno. Ešteže všetky songy sú od Kalafiny, vtedy sa aspoň upokojím pri tom. ()

Alwirian 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série sleduje osud Asagami Fujino, který rozhodně není nijak příjemný. Vše se točí kolem fenoménu bolesti a o tom, co pro člověka bolest znamená. Nabývám dojmu, že tato série je věnována mnohem dospělejšímu a náročnějšímu divákovi. Celkový dojem: 8/10. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Po druhém díle trochu zklamání, ale vzhledem k vysokému hodnocení jinde mě můžete brát střídmě. Oproti předchůdcům je zahrádka hříšníků ještě brutálnějí, krvavější a má postavy čím dál více pochopitelnější. Co mě ale sráží radost je hlavní záporák(čka). Představte si Lucy a Nyu z Elfen Lied a spojte jejich osobnosti v jednu, která musí být rázem šílená, až to doslova bolí. Navíc mi přijde tento typ šokující osobnosti v anime už poměrně ohraný, kvůli čemuž bych řekl, že tento díl uvítají spíše svátečnější sledovači anime, ale většinový názor z jiných webů moji teorii rozhodně nepodporuje. Každopádně atmosféra je opět jedna z nejlepších a díky pár výborným scénám stojí díl určitě za shlédnutí a já se těším na příští: Garan no do ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama