Reklama

Reklama

Past na kočky 2: Ďáblova kočka

  • Maďarsko Macskafogó 2 - A sátán macskája (více)
Trailer

Obsahy(1)

V prvním díle se chytrým myškám podařilo za pomoci psího robota ochočit kočky a udělat si z nich přátele. Jenže uprostřed hluboké džungle zůstal skryt kmen zlých koček. Ty se od novináře myšáka Stanleyho, kterého zajmou, dozvědí o své skutečné podstatě – chytat myši. Rozzlobený kmen proto vyvolá vyslance pekla Molocha. S jeho pomocí chtějí osvobodit utlačované kočky od myší nadvlády. Dobrodružná výprava začíná… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Testament 

všechny recenze uživatele

Ač se mi první díl líbil daleko více, tak i tento druhý má něco do sebe. Jen se divím, že je tady u něj tak málo hodnocení (11.6.2009). Příběh je zajímavý a je fakt, že tvůrci jej posunuli více do současnosti a do moderny, aniž by to působilo ve výsledku trapně. Animace je stále klasicky "plochá",ale i to je důkazem, že kvalitní animák nemusí být nutně "trojrozměrný". ()

Oskeruše 

všechny recenze uživatele

Genialita spočívá v detailech – kornoutek se zmrzlinou slouží jako mikrofon při tiskové konferenci, vojáci vyhazují do vzduchu nejen přilby a zbraně, ale vzduchem se mihne i pudl, myší uši připomínají děravý ementál… Je jen třeba se pozorně dívat, protože podobných vtípků (včetně mnoha filmových narážek) je v animáku víc než dost. Silně (anti)militaristické téma a některé odkazy k reálnému světu mimo plátna kin (kocour osaměle stojící před hlavní tanku) však naznačují, že Past na kočky 2 je něčím víc než jen filmem pro dětského diváka. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

O dost horšie ako jednička. Ten humor je fakt len pre deti. Ale 2D animácia je celkom pekná a áno, všimol som aj tie narážky na iné filmy, "tajné" gegy či históriu. Celkovo ma to však nejako neoslovilo. Pre deti to ale určite zaujímavé bude. Hodnotenie: 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No popravdě po dokonalé jedničce nic moc. Je pravda že jsem nemohl očekávat reinkarnaci původního dílu. Ale aspoň bylo fajn že se vrátily téměř všichni z prvního dílu(i dabéři). Pravda příběh a nějaké ty vtipy byly nic moc. Ale některé ty zmíněné detaily byly geniální. Největší nevíhodou tohohle filmu je délka která je docela až moc dlouhá, a pár docela ne moc dětských vtipů(narážky na sex, poletující nahá krysa). Každopádně jsem se celkem bavil. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama