Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Včera viděno a dnes uvidím Donnieho, už jsem viděla trailer na Donnieho a musím říct, že chápu, proč tento film stojí docela za prd, většina filmu mi nedávala smysl, myslím, že tvůrci dávali důraz hlavně na herce, ale když jsem pak viděla trailer na Donnieho, tak mě to hned chytlo a to už něco říká o tom, co je mnohem lepší.

 

Největší sranda je pak ta, že tady má film o trošku lepší hodnocení než na IMDb, kde to má 3,7. Většinou je to přesně naopak.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Všichni zde jste asi viděli nejdřív Donnieho a pak S. Darka, že? No já také mohla, měli jsme film puštěný v hodině kurzu angličtiny, ale já to celé prodřímala. :)) Ale film už je doma u mě v pc a tento také bude, takže nejdřív zkouknu tento a pak Donnieho, aspoň zjistím, jak je Donnie lepší než tento.

Hurley

Hurley (hodnocení, recenze)

Kdo pochopil Donnieho (jakože dopodrobna), může do jistý míry pochopit i Samanthu, i když tady se scénáristi snaží držet standardu dvojnásobnejch sequelů, takže tady se to samo do sebe zamotává ještě o něco víc. Kdybych na to kouk ještě tak jednou nebo dvakrát, asi už bych v tom měl dokonale jasno, ale problém je tak trochu v tom, že už to nikdy v životě vidět nechci.

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

no teď když sem viděl originál, musim tomu jednu hvězdu ubrat... soráč

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Film už je venku nějakej ten pátek, takže mám dotaz: pochopil to někdo?!

UN

UN (hodnocení, recenze)

asi tak hodne slabe a niektori herci tam ? ti sa len hrali ne hercov

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ještě jsem neviděl, jen jsem to proklikal, ale za Dead Can Dance megadík!

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Nutno ale uznat, že ten trailer není zase taková špína a jeho první půlka ve mně dokonce na chvíli vzbudila trochu toho optimismu, což se ke konci zhoršilo, ale jako celek to rozhodně není nejhorší :)

vaja

vaja (hodnocení, recenze)

Po přečtení "plotu" na imdb a jména režiséra, se zmůžu jenom na: omg...

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

smrť umučením ... nič iné si ten bastard, ktorý ma toto na svedomí nezaslúži

Reklama

Reklama