Reklama

Reklama

Doktorologie

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Oblíbeného komediálního herce Leslieho Nielsena známe především jako představitele nejrůznějších nekňubů a potrhlíků, kteří svými vylomeninami přivádějí veškeré okolí na pokraj šílenství. Dá se tedy očekávat, že jeho průvodcovství světem medicíny neproběhne ve zrovna vážném duchu. O to víc ale bude výklad srozumitelnější. Ve třinácti epizodách je Nielsen připraven poodhalit roušku tajemství kolem lékařství a vrhnout se mezi skalpely, injekce, defibrilátory a rozličné mašinky, s jejichž pomocí se dnes diagnostikuje, aby vysvětlil jejich účel a poslání. A stejně tak projde lidské tělo sval po svalu a bude hledat všechna místa, která mohou onemocnět a potřebovat péči dam a pánů v bílých pláštích. Nikdy nebyla věda míň vědecká a tolik zábavná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Chápem, že kombinácia dokumentu a komédie nie je často vidieť, ale v tomto prípade to tak je. Tvorcovia sa snažia humorným spôsobom, ktorý pochopiteľne zabezpečuje dvojica Nielsen - Lawrence, hovoriť o takých vážnych veciach ako sú imunológia, anesteziológia, urológia či gynekológia... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zvláštní způsob jak upoutat pozornost na dokument, a to jako průvodce tam dát komika Leslie Nielsona, ten se chová samozřejmě tak jak všichni očekáváme a přitom se pojednává o medicíně a lékařských postupech. ()

Reklama

Reklama