Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pedro pracuje na stavbě tunelu vedoucího nádhernou přírodou k novému hotelu. Když ho sesuv půdy uvězní uvnitř, jeho dcera Mia se rozhodne, najít ho a zachránit. Její cesta vede skrze zakletý pohádkový les, a právě tady potkává tajemného Miga. Společně se snaží zachránit nejen jejího tatínka, ale i celou planetu před hrozící ekologickou pohromou. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Příjemný a vtipný animák, dost podhodnocené zatím tady. Animace povedená a příběh inteligentní. Nejlepší je stejně Migo a ostatní jeho rodinka. ( Hodnocení: 7/10) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak moc škody v jediném díle; i když Mia obsahuje spousty malebných scenérií i pěkných nápadů, tak dokoukat to je pro mě málem umění. Výhoda animovaných filmů obvykle spočívá v tom, že než se s tím někdo začne patlat, tak k tomu vytvoří pořádnej příběh a scénář, ale tohle byla tak naivní a nezajímavá blbina, že zůstává rozum stát. A když se na konci začnou všichni radovat že prší (???), tak je na hvězdičku vážně vyhráno... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netradiční animák, netradiční svojí kresbou. Způsob animace i grafika tu byla prostě jiná, více artovnější a musím uznat, že se mi líbila. Současné animáky jsou si totiž podobné jako vejce vejci a je zcela jedno zda se princezny či zvířátka v nich hrající jmenují jinak. Rukopis cítím stejný nebo podobný. Tady to bylo podobné. Ta eko zápletka mi nevadila a trochu mi to připomnělo Avatara. Ten je dokonce o rok mladší tak kdo ví čím se vlastně Cameron inspiroval :-). třeba to byla malá holčička Mia! :-) . Tři kořeny stromu života. * * * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,4miliónaTržby USA $16,975Tržby Celosvetovo $4,483,000║ taká troška iná rozprávka než sme zvyknutý ale animačne neokukaná a podmanivá, troška miestami temná ale i roztomilá, nesúca posolstvo /80%/ __tie hodnotenia na csfd.cz dosť nízke, len 36% k 18.9.2012 ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace a nenásilná ekologická vsuvka pobaví hlavně děti, protože Migo je opravdu neokoukaná a vtipná postavička. Škoda, že nedostal víc prostoru kluk, jehož táta je sobecký podnikatel a nechtěně se ražbou nového tunelu stane hybatelem děje. Stavba se nedaří a pan podnikatel z toho viní právě Miga. Odstranit tuto nepříjemnost v podnikání vidí jako jediné řešení, bohužel musí sebou vláčet svého syna. Na jeho stavbě pracuje Pedro, který zmizí při velkém závalu a kterého začne hledat dcera Mia, která prožívá nečekané dobrodružství v přírodě. Spousta barev, krásný vizuál a nový přítel v podobě Miga. Příběhy všech se pak setkají ve finále, kde bych trochu ubral nohu z plynu, škoda, mohlo to býti lepší. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama