Reklama

Reklama

Epizody(13)

Tento seriál, natočený podle známého románu, jehož autorem je Daniel Defoe, vypráví o dobrodružném životě Robinsona Crusoe. Ten se rozhodne, že Crusoe na velké lodi s početnou posádkou opustí Anglii a vypluje na cestu kolem světa. Na otevřeném moři však koráb přepadne zuřivá bouře, vlnobití je stále silnější a po ztroskotání je Crusoe vyvržen na břeh pustého ostrova. Jako jediný, kdo ztroskotání přežil. Ve svém zachránci, domorodci Pátkovi, naštěstí nachází věrného přítele. Pátek ho později brání i proti anglickým a španělským pirátům, kteří na ostrov připlují za vidinou legendárního pokladu a domnívají se, že je neobydlený. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (31)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jaká to smůla. Já sice ve svém životě doposud přečetl asi jen tři knížky, ale Robinson Crusoe mezi ně náhodou patří. A tak mám krapet představu o tom, o čem Daniel Defoe psal. Rozhodně nepsal o metrosexuálním playboyi, který zmateně pobíhá po ostrově pustém tak, až je z něj vidět pevnina na obzoru. Slavná předloha však není největším zabijákem tohoto prostoduchoučkého seriálu. Tím si je on sám. ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

po pilotním dvoudílu 4..zatim to vypada celkem sympaticky a vypořádávání se už s nesčetněkrát omletym námětem se podle mě, právě díky předchozím(některým podařeným)filmům, daří v rámci možností solidně..budu ale zvědavej, čím autoři vyplní další díly...EDIT/: po prvnich 8mi dílech zůstává hodnocení pořád na 4, ač je to k nevíře kolik lidí na tom ostrově je, takže jestli čekáte nějakou single párty, tak jste na omylu../Ben Nevis: tvoje poslední věta je k smíchu- podle toho, co v ní říkáš, koukáš buď jenom na porno a nebo na akční střílečky typu novýho Ramba..btw. já v popisu nikde nevidim napsáno akční/erotický.. ()

Reklama

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Pre mňa pomerne príjemné prekvapenie, ktorému sa darí navodiť atmosféru starých dobrodružných filmov, vrátane sviežeho humoru a bláznivej akcie. Možno keby autori menej šetrili na krvi, pridalo by to seriálu temnejší nádych, čo by nebolo na škodu. Po prvých štyroch častiach 3,5/5. "To už nikdy nebudeš jesť ľudské mäso?" "Nie pokiaľ budú na tomto ostrove kozy." "A keď sa minú?" "Tak nezaspávaj." ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Peklo není být chlápek na opuštěném ostrově, peklo je sledovat o tom seriál. Naprosto zoufalá věc bez atmosféry. Tom Hanks se otáčí v posteli, když to vidí. Příběh začíná zostra, ale vypadá to, že do minulosti se budeme vracet ve flashbacích - docela zoufalé a okoukané ze Ztracených. Robinson a Pátek vypadají, jako by právě fotili reklamu na spodní prádlo a celkový styl režie je vážně zoufalá metrosexuální sterilita. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony, scénář a režie jsou tak na úrovni Rodinných pout, škoda, že Crusoe vypadá jako městskej pojišťovák, ale aspoň ty kostýmy jsou hezké. Možná, že kdyby byl býval film němý, dám o hvězdičku víc. PS: Vždycky jsem si představoval Crusoa a plnovousem, který za sebou táhne po zemi, špínou v uších, prořídlými vlasy, smrdící individuum...ale ne, to fakt přeháním, i na skoro pustém ostrově se dá dělat velká hygiena (zvlášť když je tu Crusoe tak do hladka oholený). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Crusoe měl být původně klasický TV seriál natáčený pro stanici NBC, ale po několika epizodách s velmi slabou sledovaností se jej stanice rozhodla ukončit po 13 odvysílaných epizodách. (reqiuem)

Související novinky

Robinson ztracený na tajemném ostrově

Robinson ztracený na tajemném ostrově

27.05.2008

Televizním seriálům se v novinkách věnujeme jen zřídka (vlastně vůbec, sypu si popel na klobouk). Jako malá náplast je tu ambiciózní nová série stanice NBC nazvaná prostě Crusoe. Ano, půjde o další z… (více)

Reklama

Reklama