Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

roxy_ellen odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha.. a to je jako co ? Dvě nadržený trubky a dva blbí chlápci.. jak to asi může dopadnout. Takže se nebudete divit, když řeknu, že jsem ani do konce nevydržela... ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Viděno s českým dabingem a je nutno dodat, že to bylo to 'nejlepší' na celém filmu. Film je dost otřesný, nevtipný (bohužel, když má jít o komedii). Zajímalo by mě (podnět pro čtenáře), co znamená slovo byzantický. Jinak hláška 'vydojili jsme z toho, co se dalo, ale mlíko kysne...' mě dostala do kolen :D ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a nekomplikovaný dej. Dvaja dievčatá sú plných energií a hľadajú nejakého chlapa, ktorý by pomohol užitočne využiť túto nadbytočnú energiu. Avšak láska má na to iný názor (aspoň u jedného páru). Musím sa priznať, že som sa pri sledovaní filmu nenudil a miestami som sa aj celkom bavil. Avšak nečakajte nič Svetoborného! PS: A. Benson a K. Kerr (pre mňa favoritkou v tomto filme) sú jednoducho cool! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobnou kamerou zvyknem vypínať po prvej polhodine. Toto ma však vcelku chytilo. Musím uznať, že námet je ozaj podarený a pri sledovaní som si prial, aby sa podobná možnosť, akú dostali dve hlavné mužské postavy, naskytla niekedy aj mne:-) ()

jda23 

všechny recenze uživatele

Trochu tepla, trochu nereálne, inokedy len sympaticke. V noci v utorok v TV to bol najlepší možný trip, ak som nechcel niečo lepšie reprízovať. K.Kerr je vydarená mrcha. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to. Navzdory názvu tu vlastně tak moc o sex nejde. Spíš o vztahy a vlastní sebedůvěru, poznávání toho, co člověk vlastně od života chce. Roztřesená amatérsky vyhlížející kamera mi naprosto vyhovovala, dodala filmu zvláčtní šmrc, osobitost. ()

nzTomParys 

všechny recenze uživatele

Life is just a bunch of sturies you go through and they all end sooner or later. But it's okay. I'm gonna go find my next story. Hope you do the same. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ulítlý a šílený film … ale kupodivu všechny postavy jsem našel i v mém životě, je to o skutečnosti, o lidech mezi námi, tohle se děje, všude, stačí se rozhlédnout, popřemýšlet … crazy co? Neskutečně mě film nadchnul, nabil mě takovou pozitivní energií, že mám chuť to pořádně rozjet – ojet. Vztahy jsou kurevsky komplikované, ale tenhle film je návod, taková malá sexuální bible. Olé!!! ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Jednak nechápu kde vzali škatulku komedie, a pak proč když je celej film o sexu tak tam nejni videt ani jedno odhaleny prso. Jako kdybych točil film o autech a žádný tam neukázal. ;-( ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

V podstatě taková Pretty Woman vzhůru nohama. Dvě kamarádky si zajedou do baru kde si chcou najmout prostituty, přičemž si omylem odvezou dva stavební dělníky, kteří u nich potom začnou bydlet... Sem tam dost trapný a nudný kecy, ale celkově poměrně průměrnej a dívatelnej film kterej na vás moc velký dojem neudělá. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

No torchu kostrbaté amatérské zpracování, ale není to až taková tragédie... Původní myšlenka byla dobrá... na odpoledne, když není co dělat, proč ne... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

další podprůměrný film, nejprve jsem chtěla ilm vypnout hned na začátku, protože na můj vkus to bylo hodně erotický až vulgární, ale nakonec jsem vydržela, a konec celkem ušel, takže taková ztráta času to úplně nebyla, jen mě neseděly hlavní představitelky, jedna bláznivka, a druhá si hrála na slučnou holku, ale do ní měla hodně daleko ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa ani nedá škatuľkovať do nejakého filmového žánru. Veľmi nezvyčajná kamera, ktorá v tomto snímku veľmi dobre funguje (aspoň taký som mal pocit z toho, ale mohlo to byť spôsobené degeneráciou z "klasickej" americkej kamery). Určite musím vyzdvihnúť výkon Kristen Kerr (tá krajšia :D), ktorá by si podľa mňa zaslúžila aj nejakú peknú rolu v nejakom väčšom filme. Pôsobila veľmi prirodzene, čo tak často u hercov nevidíme a hlavne to aj fungovalo! a nebolo to len tak na silu. Príbeh je pohodový, nič veľké som ani nečakal (bola by asi aj blbosť čakať nejakú hlbokú myšlienku) a musím sa prikloniť k názoru, že tento film určite nie je komédia. Moje prvé hodnotenie (2* - možno to zmením, ak uvidím film ešte niekedy) moc neberte vážne, kľudne si tam môžte dať 3* až dokonca 4* (s oboma očami zažmúrenými) ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Na pocudovanie, mna tento film zaujal. Pojednava nenasilnou formou o veciach, ktore su pre mnohych tabu. Odlahcenou a zabavnou formou vedie celym dejom, aby na zaver ponukol dve mozne logicke alternativy takychto vztahov. No a Kristen Kerr ma dostala. Uplne som jej vsetko uveril. :). Edit: po 8 rokoch stale OK ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se nezasmál, ale je to pohodový film. Závěr je jednoznačný, jednoduchý a přitom tak složitý. Volba mezi přátelstvím a láskou, volba je celkem jasná. Pokud by ve filmu bylo více vtipu, dal bych klidně 4 hvězdičky. ()

Paul_Hare 

všechny recenze uživatele

Chvilkama je ta kamera fakt šílená. Kameraman musel bejt fakt zhulenej. Je to hrozně jednoduchej film o sexuálních praktikách a vulgárním slovníku. Herci jsou spíš neherci. Zápletka je podle mě dobrá, ale celý je to špatně zpracovaný.... přes všechny ty negativní ohlasy na tom filmu stejně něco je, co mě uchvátilo. ()

Reklama

Reklama