Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

malyLibor 

všechny recenze uživatele

A znovu si říkám, jak jsem rád, že nejsem kritik, ale člověk, který se rád kouká na pohodové filmy a nechává se filmem bavit. Nějaké umění, které mne tak akorát nasere a nebo přivede do deprese si strčte milánkové do zadních dírek. Já se raději podívám na tenhle vámi strhaný film a mám z něj fakt pěkný pocit. A vy si klidně dál pište o špatné kameře a podobné slinty. Bože, vždy jsem ti děkoval za to, jakého jsi mne stvořil. Dovol mi, abych ti poděkoval, že jsi mne nestvořil umělcem... a ještě víc, že jsi mne nestvořil uměleckým kritikem. To musí být děsně nešťastní lidé. Moc ti děkuji, že se mohu bavit u takto pohodového filmu. ()

mskarabeus 

všechny recenze uživatele

Průměrný film který neurazí ale i nenadchne, rozhodně jako komedie mi to nepřipadalo, dívat se na něj dá ale rychle upadne do zapomění. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět, že nepochází z produkce žádného velkého studia. Je to vidět hlavně na slabší kameře. Ale jako filmový příběh to není až tak k zahození. Filmu by slušely více otevřené scény, to by film posunulo na pomyslném uměleckém žebříčku o něco výše. Škoda ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Tak jo - nemáme stálé partnery. Ale máme celkem dost peněz. Tak si koupíme dva nezaměstnané chlapíky jako takové sexuální otroky. Dobré ne? Stačí stan u bazénu pro jejich spaní , pokud nejsou zrovna v našich postelích. Nemusí mluvit, nemusí cítit, nemusí vnímat. Dostanou peníze a nabízí sexuální služby, od učení po sadohrátky. Ale jak to bývá - začnou se do tohoto skvělého plánu míchat city. A začíná problém .... ()

beaverkiller odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, plná šíleně emotivních keců a debilních mouder. Tohle se snad může líbit jen starejm pannám. A roztěkaná kamera je už jen třešinkou na dortu ubohosti. Navíc s komedií to nemá absolutně nic společnýho. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Trošku ulítlé, trošku perverzní — slovně, takže nevím, jestli se to počítá. A ten jeden jako by nassával názory ve stejné školce jako jeden můj bývalý známý — taky hned hotový s názorem... jen tolik nebrečel. ()

Reklama

Reklama