Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na dobu, kdy opravdu nemáte po ruce nic lepšího. Ale maximálně tak kouknutí na HBO. Jinak je to ztráta času. .. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nevím. Docela blbost, příběh teda nic moc a že by to měla být komedie (docela výsměch), takový amatérský film. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokázal jsem najít jakýkoliv argument, proč tohle dokoukat (skončeno někde na necelé hodině projekce). Přežil bych nesmyslný scénář, nicneříkající dialogy, ale ta amatérsky ušmudlaná kamera ve stylu tady točíme domácí reality show tomu celému nasadila korunu. Jakkoliv je název lákavý (a to je jistě jediný důvod, proč už tohle hodnotilo tolik lidí), výsledek je tristní. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když mi "zrušili" Taru v Buffy, tak jsem si řekl, že se po sympatické Amber Benson kouknu někde jinde. A narazil na tenhle sympatický název. Ze kterého se vyklubala konverzační vztahovka o sexu. S několika zajímavými scénami a dobře vymyšlenými a odehranými postavami. Takové trochu absurdno ze života. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Takovej z těch filmů, kde byste se měli pořádně zařehnit pár povedeným hláškám ohledně sexu, jinak to nic zásadního není. Námět je zajímavý, ale pak se tu nic moc zajímavého neděje. Kecá se, kecá se, občas se hádá a odehrávájí se tu věci, co byste tak nějak i čekali, že se tu odehrávat budou ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Podobne ladene sex movies vazne nejsou muj salek, ale tohle nakonec melo neco do sebe. Diky sve minimalisticnosti a osobitosti si to dokazalo vytvorit urcitou konektivni linku a trosicku zapusobit. Neznamena to, ze to bylo dobre, jadro je stale stupidni, ale nebylo to katastrofalni. Diky Kristen Kerr to ale zvysuju o celou hvezdu nahoru. To je totiz neskutecne sympaticka bohyne s naprosto fascinujicim oblicejem, sexy usmevem a hypnotickyma ocima. Uz kdyz se minuly rok mihla v Lynchove Inland Empire me zaujala, ale tady ma hlavni roli a konecne si ji muze clovek nalezite vychutnat. 4/10 ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Dva ztroskotanci potkají dvě zamindrákovaný děvy. Souloží jako veverky a pak zjistí, že se milují. Vše zabaleno v rádoby syrovém hávu. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Některé ty scény a rozhovory jsou tak absurdní a zároveň všední, až si člověk říká, že jo, tohle fakt může být jedna z těch slátanin, co život dokáže zplodit. Uvěřitelnost. To je kvalita, kterou tento snímek má a která tak zoufale chybí většině dnešních romantických dramat/komedií. // 75% ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Celkem sympaticky se tvářící film se snadno předvídatelným koncem a dějem téměř o ničem. Ale i tak to něčím zaujalo a příběhu dodávali jiskru perfektně zvolení herci. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie v drsnějším hávu (oděna do sprostých slov, ale nikdo se zde neobnažuje). Lehká oddychovka, která se snaží zaujmout amaterskou kamerou, ale nějak se to nedaří. Příběhově to ovše není nijak špatné a někdy to je i zábavné. ()

arbitr odpad!

všechny recenze uživatele

Totální kravina a ztráta času. Debilní scénář o sexuálních praktikách dvou heterosexuálních dvojic nemá nic společnýho ani s péčkovými filmy a nazvat ho béčkovým by bylo urážkou těch které si toto označení zaslouží. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mně se tento film líbil dost a to i přesto, že byl fakticky tuctový. Byly zde ale pěkně vyobrazeny dva partnerské vztahy čtyř naprosto rozdílných lidí. Hádky, které zde probíhaly, byly opravdu ze života a i další vztahové interakce probíhaly přesně tak, aby přesně korespondovaly s mými životními zkušenostmi. Myslím si tedy, že na jednu stranu nemusí být člověk psychoodborník na vztahy, aby tohle natočil. Na stranu druhou mohl film sklouznout do roviny laciné romantické komedie. Ale nestalo se tak. A proto jsem celkem rád, že ikdyž já jsem dal čtyři hvězdy, blíží se celkově film alespoň šedesáti procentům. PS: Hlášky Stanyho dávají filmu fakt říz. Musím také pochválit velmi dobrý dabing, což opravdu nedělám často. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pres radu prumernych az negativnich ohlasu si me film ziskal svym pojetim a netradicnim skloubenim sexu a pratelstvi. Jak znamy stereotyp rika: dve opacna pohlavi tezko zustavaji jen kamarady na sex, protoze vetsinou takovy vztah prerusta v neco vic. 70% ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Jedna *, aj to len kvôli Kristen Kerr, ktorá je na pohľad naozaj zmyselná žena. Inak je tento film tupou patetickou sračkou, ktorú odporúčam zhliadnuť iba pri príležitosti rande s blonýnečkou v ružovej minisukni, s pudlíkom v kabelke, ktorá však nemá problém si s vami vypiť, či ísť si s vami uspokojiť svoje libido na záchod počas párty v plnom dome. Raz vidieť bolo až príliš. Amen. ()

Reklama

Reklama