Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel malé kavárny Reg Robellat a fotografka Julia Fosterová jsou svobodní, bezdětní a bezstarostně si užívají života. On rád svádí modelky, ona chodí s rockovými hvězdami. Jediné, co mají společné, jsou přátelé, kteří jim před časem domluvili schůzku naslepo. Jenže oni si nepadli do oka, a navíc jsou oba spokojení se svobodným životem bez závazků. Přijmou nabídku, aby se stali kmotry syna svých přátel. Netuší, co je čeká. Když o devět let později zahynou manželé Moorovi při autonehodě, jejich závěť je pro Rega a Julii šok. Přátelé je ustanovili opatrovníky svého syna Waylona. Zpočátku se o chlapce stará jeho excentrická prateta Marie, ale časem trvá na tom, aby bylo ctěno přání rodičů. Když se bohémská dvojice vzpamatuje, chce se nejprve v péči o chlapce střídat. Nekompromisní soudkyně Harriet Caldwellová však rozhodne, že dítě musí vyrůstat ve společné domácnosti. Nakonec jsou tedy přece jen přinuceni žít pod jednou střechou. Život jim změní nejen péče o Waylona, ale také četné nájezdy Marie a energické sociální pracovnice Terry Allenové. Julii a Rega tak čeká řada těžkých zkoušek. Musí nejen získat důvěru a srdce dítěte, ale také se vzájemně poznat, odložit sobecká přání a naučit se spolu žít. Jak k sobě hledají cestu a pokoušejí se vytvořit milující rodinu, zjistí, že přátelé dávno věděli, co je samotné ani nenapadlo. (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Akorát ta prateta na tom soudu to pěkně pos***, bez toho jejího patetickýho proslovu a vůbec celkově toho dění u soudu by to byl celkem dobrej snímek, ale bohužel... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Žádnou šanci pro tenhle film, stejně jako on nedává šanci divákům, aby viděli něco nového, nekýčovitého a stokrát neomletého. /23. 1. 2011/ ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný snímek o výchově dítěte, kterého dostali kmotři do výchovy. Film se sice snaží o několik vtipných momentů, ale až na vyjímky se mu to nedaří. Film zachraňuje alespoň částečně přijatelný příběh. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Celkom pekné myšlienky a rady ako v dnešnom pomýlenom svete "správne" vychovávať deti a starať sa o ne. Chýbal mi však trochu lepšie prepracovaný dej, mohlo tam byť buď viac napätia alebo aspoň humoru. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

čítankový kýč,pro jistotu vzniklo remake Pod jednou střechou s Duhamelem a Heigl což bylo koukatelnější zpracování.Akorát aby to nebylo tak okaté tak pro změnu osiřelo mimino. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý, patetické proslovy znovu a znovu, nedozvídáme se nic nového, naprosto předvídatelné, nudné a neoriginální. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Nápad je to sice zajímavý, ale přijde mi místy nedotažený do úspěšného konce, někdy přeplácaný blbostmi a závěr z toho je, že se tu a tam sice uchichtnete, ale vcelku to na vás nijak zvlášť nezapůsobí. ()

Mata84 

všechny recenze uživatele

Úplná komediálno-romantická klasika s predvídateľným priebehom a koncom, ale na nudné popoludnie či večer môže byť. ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Za samotného Waylona bych dala klidně i 5 hvězdiček, ale bohužel.....a líbačka u soudu byla ve filmu největší a nejpřehnanější blbost!! Téma hezké, ale film se stejným tématem, "Pod jednou střechou", byl mnohem lepší, vynikající! :-) ()

ashlei 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel hrozně milý se sympatickými hlavními postavami, takový ideál na sobotní odpoledne. Jasně že se ví už od začátku, jak to skončí, ale co, bylo to roztomilé :) ()

Reklama

Reklama