Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

misulka03 

všechny recenze uživatele

Já prostě nevím, jak tento film hodnotit. I přes veškerou kritiku mě zajímalo po čem dnešní mládež prahne. Jedná se o film plný absorudních scén, podle klasiky komerčního filmu atd. Mohla bych povídat do nekonečna, ale když jsme si to tak vzala zpátky, nejvíce mě na tomto filmu vadil ten rozruch a šílenství, které se z tohoto filmu bylo vyprodukováno. Je jisté, že i bez toho by nedosahoval o moc větších "kvalit", ale byl by pro mě příjemnější. Přesto chápu komerční účely, tento film nechce náročné diváky, ty zde jsou jen minimální přítěží. ()

_Moon_ odpad!

všechny recenze uživatele

Podle uživatele T2 film vydělal celosvětově $87.121.261 (z toho $78.158.890 pouze v USA). Dle internetových zdrojů by se cena vstupenky do kina v USA mohla pohybovat kolem $10. Tento skvost tedy navštívilo kolem 800.000 diváků. Přátelé, od chvíle, kdy jsem zjistil, že Pamela Anderson je již vdaná, jsem nezažil větší zklamání. Poznámka na závěr: Přiznávám se, že jsem neviděl podstatnou část filmu. Je tedy možné, že mnou neviděný kus obsahuje nějaké převratné scény. Nicméně nutit mě, abych toto veledílo shlédl celé by bylo zcela jednoznačně proti Ženevské úmluvě o zacházení se zajatci. ()

Reklama

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Kopanec do slabin všem, kteří si mysleli, že největší Disneyho zlo přestavuje zpívající Zac Efron v objetí Vanessy Hudgens. Hannah Montana možná netrhá ušní bubínky (na to jsou v MTV až příliš zkušení inženýři), ale všechno okolo je takový humus, že byste si měli vzít do kina pro jistotu náhradní oblečení, krabičku první pomoci a možná i pytlíky na zvracení. Ale dětem se to bude líbit. Vždyť je to barevné, hýbe se to a ještě to hýká jako koza v posledním tažení. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ale no tak lidi neblbněte, 25%? Zase tak špatné to opravdu nebylo. Je fakt, že jsem do tohoto filmu šla víceméně z povinnosti, abych věděla, co že to ti puberťáci vůbec zbožňují, ale rozhodně jsem u něj netrpěla tak, jak tady mnozí píší. Průměrná komedie, nic víc nic míň, taková, jakých jsou desítky. Není třeba ji takto okatě zatracovat, a to jen proto, že když nedám odpad, budou si všichni ostatní uživatelé myslet, že nemám vkus. Jasně, je to film zaměřený na náctileté publikum, ale to neznamená, že je to film špatný. Takže odhoďte předsudky... Jinak, seriálem jsem nepolíbená, tak nemůžu říct, jak to k sobě pasuje, ale pokud toto beru jako samostatný film, tak nemůžu dát míň jak 3*. A navíc ty písničky nebyly vůbec špatné :) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čistý produkt stavaný pre americké teenagerské publikum, ktorý chce osloviť tak popový ako aj country trh (=mesto i vidiek). Je to solídne nakrútené, napriek jednoduchému deju to nie je nudné, herci nie sú odporní - proste niet sa na čo hnevať. Navyše sa tvorcovia ani nesnažia veľmi o humor, takže nečakajú nás v podstate žiadne trápne scény. Ľahkomyselný film, bez jediného silnejšieho momentu, ktorý na druhej strane nijako neurazí. Malé dievčatká ale budú jasať... PS: Ach kde sú časy Ninja korytnačiek! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)
  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama