Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

DivX 

všechny recenze uživatele

Mladá pipinka, která si hraje na hvězdu (což pro některé je) a sere se taky do filmu + její "KAUBOJ PAPI", který se jen přiživuje na její slávě! Chápu, že polovina mužské populace by jí nejraději poskákala ale já se dívat na rozmazlenou 15ti letou holčičku fakt nechci! Jednu hvězdu za to, že když jsem se na to MUSEL dívat s přítelkyní, tak vypnuli proud! 10% ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Jsem zhnusen. Zhnusen sám sebou a hodnotícími místní databáze. Proč? Protože jsem Hannah Montanu zatracoval, aniž bych ji viděl. O to víc jsem nyní překvapen, jak dobře snímek ve skutečnosti funguje. Příběh sice stojí za starou bačkoru, ale když ono je to tak dobře natočené! Navíc Miley Cyrus je velmi milé plus. Tím se dostávám k mému druhému překvapení, jenž mne s tímto filmem potkalo a to je jeho hodnocení. Stejně jak u HSM3 (které je mimochodem o pár stupínků níž), i sem si chodí uživatelé jen aby dali odpad, protože se zkrátka jedná o Hannah Montanu, tu hloupou holku pro malé fakany. Tímto jim vzkazuji, že mastit si své miniaturním ego skrze kritizování světového fenoménu nijak nezmění fakt, že jsou to ubozí patolízalove. Hannah Montana si totiž tak špatné hodnocení určitě nezaslouží. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Žila byla trapka s thymolinovým úsměvem a poruchou osobnosti. Něco jako Jekyl a Hyde, ale tady je to kráva a větší kráva. Všichni ji mají rádi, ona by se taky rozdala. Spousta přátel a chápající papá to všecho jistí z povzdálí. Všude klid a mír.....ale tady to není. Další Disneyho příběh z planety Lobotomia. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Považuj to za detoxikaci !!" Wondergirl od Disneyho.. Jakkoli Hannah Montanu nelze nevnímat jako ideově jistě nesmírně naivní až zavrženíhodnou a kýčovitou záležitost, nelze jí na straně druhé upřít naopak ani značnou řemeslnou hodnotu.. Objektivní, sebereflexe schopný a inteligentní divák by ji dokonce v mnoha ohledech mohl označit za velmi progresivní.. ()

Freemind odpad!

všechny recenze uživatele

Vražedná směs "ztřeštěného" (čti - retardovaného) humoru, naprosto příšerného herectví, cukrlátkového popíku a country (kristepane!). Miley Cyrus je osoba, kterou mám chuť škaredým způsobem sprovodit ze světa pokaždé, když promluví - Disneyovo impérium dosáhlo nejkrutějšího dna, filmy jako tento jsou asi nejlepším důkazem. Ještě jednou uvidím kovbojské boty a budu zvracet. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Ve filmu se objeví i sestřenice Miley Cyrus. Je to malá, blonďatá holčička, která na konci filmu prosí Hannah o podpis. (Kyushu)
  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama