Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod musím povedať, že som sa na Hannah Montanu nepozeral ako na film, ale ako na ďalšiu časť seriálu. Možno preto ma film neznechutil do takej miery ako ostatných, aj keď priznám sa to ako hodnotili tento film má svoje opodstatnenie, ja tak však urobiť nemôžem. Bohužiaľ sa musím priznať, že mňa chytil ošial Hannah Montany rovnako ako pred pár rokmi ošial sestier Olsenových. A predpokladam, že ma hannah montana znechutí rovnako ako ma znechutili postupom času sestry olsenové, ale zatiaľ musím zostať verný momentálnemu presvedčeniu. Film je samozrejme predvídateľný a myslím si , že nie je ničím zaujímavý. Rozhodne štúdio disney vypustilo lepšie filmy a hlavne originálnejšie ako tento. lenže ako som podotkol je to film pre fanúšikov. Pre tých ktorým neustále škerenie Miley Cyrus nevadí a ktorý majú radi jej pesničky, ktoré sú inak v tomto filme perfektné. Rozhodne je tam veľa pesničiek, ktoré sú chytľavé, ale človeku, ktorému to nič nehovorí, to aj tak bude pripadať ako vtakovina, čo vo svojej podstate aj je. V popredí je Hannah, alias Miley a všetky vedlajšie postavy, ktoré robili seriál taký zaujímavý, sú odstrčený na druhú kolaj a majú pramálo scén, ale každá má aspoň jeden svetlý moment. Rovnako ako vo väčšine podobných filmov sa tu nachádza moralizujúci fešák, ktorý mení pohľad na svet a pre príbeh je kľúčový. no a potom hlúpy americký koniec, ktorý rozpráva o dobrote američanov a o ich súdržnosti - čím sa nás snažia presvedčiť že to čo nám servíruje Spike Lee a Martin Scorsese vôbec nie je skutočná tvár ameriky, ale táto krásna rúžová sladká. A ja im to neberiem, aj keď uznávam, že keby tam prišli teroristi bolo by to vtipnejšie. Dávam tri a uvedomujem si, že budem za to zatracovaný, ale jednoducho ma to vôbec nenudilo. nemám preto dôvod dávať menej. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

High school musical bez tanečných čísel, s vyprázdneným dejom roztriešteným na naivne vyznievajúce viac či menej humorné scénky ale na daný žáner s príjemným popovým soundtrackom a roztomilou Miley Cyrus, u ktorej lamentovať nad hereckými kvalitami je v tomto filme naozaj zbytočné. Brať či nebrať? Aj naivita môže mať isté čaro, v tomto balení ju však odporúčať niekomu je skutočne ťažké. Snáď okrem skalných priaznivcov Hannah Montany, nebyť totiž soundtracku, s hodnotením by som nemal problém ísť aj nižšie. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, vždyť je to neškodná limonáda pro děti, rozhodně to není tak špatné. Je zde vše, co by fanoušci chtěli od filmového zpracování seriálu (samozřejmě i včetně několika naprosto trapných fórků typu "otáčivé dveře"). Tři hvězdy dávám s odřenýma ušima. Chtěl jsem dát víc kvůli těm odpadům, ovšem z toho už jsem vyrostl ... ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Jsem zhnusen. Zhnusen sám sebou a hodnotícími místní databáze. Proč? Protože jsem Hannah Montanu zatracoval, aniž bych ji viděl. O to víc jsem nyní překvapen, jak dobře snímek ve skutečnosti funguje. Příběh sice stojí za starou bačkoru, ale když ono je to tak dobře natočené! Navíc Miley Cyrus je velmi milé plus. Tím se dostávám k mému druhému překvapení, jenž mne s tímto filmem potkalo a to je jeho hodnocení. Stejně jak u HSM3 (které je mimochodem o pár stupínků níž), i sem si chodí uživatelé jen aby dali odpad, protože se zkrátka jedná o Hannah Montanu, tu hloupou holku pro malé fakany. Tímto jim vzkazuji, že mastit si své miniaturním ego skrze kritizování světového fenoménu nijak nezmění fakt, že jsou to ubozí patolízalove. Hannah Montana si totiž tak špatné hodnocení určitě nezaslouží. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačný vítěz guilty pleasure za rok 2009, i když mě to nebavilo tolik, jako o rok starší High School Musical 3. Ale je to dáno i tím, že jsem šel na film nepolíbený kultem seriálu Hannah Montana. Je to tak nepokrytě hloupé, že jsem ani neměl potřebu, se vůči filmu jakkoli vymezovat. Osobně bych dal filmu kategorii R, protože Miley Cyrus v obtáhlém triku a džínách a rozkošně naducanými tvářičkami je vrcholně znepokojivý erotický objekt. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Taylor Swift má ve filmu krátké cameo. Zazpívá jednu píseň během candrbálu. (Claude Speed)
  • Ve chvíli, kdy má Miley (Miley Cyrus) rande, přijde malá holčička k oknu, kde sedí Miley, která ji ukáže, ať jde pryč, ovšem holčička by nic vidět neměla, protože v jednom z předchozích scén bylo sklo neprůhledné. (TheStitch630)
  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama