Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takovou čtyřicitku by si asi nechal líbit každý :) Puritánská Amerika to samozřejmě řeší. Justin Bartha je možná dřevo, ale tady se hodil. Catherine připomíná, že je stále nejen krásná, ale že umí i solidně hrát. Trošku se na ní v poslední době zapomnělo a tak ve všem romantických komediích účinkuje jen Jennifer Aniston. Škoda. Film je v první polovině komedií a v druhé čistokrevným dramatem o generačním soužití. Nebýt ovšem dvojice malých darebů a jejich vždy včasného příchodu na scénu, první polovina by byla o dost nudnější. Ty děti jsou opravdu kouzelné. 55% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Navzdory nablblému českému názvu jde o vcelku příjemnou podívanou. Neděje se v ní sice nic překvapivého a všechno se vyvíjí přesně tak, jak očekáváte, ale díky sympatickým hercům, kteří se k sobě vážně hodí, a několika opravdu vtipným momentům to ani nevadí. Navíc mě potěšil i (tak trochu) otevřený konec. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prijemny romantak. Akurat ten 15 rocny vekovy rozdiel medzi hlavnymi aktermi skratka nesiel uverit. Catherine Zeta-Jones je stale neskutocne sexy a v kombinacii s Justinom Barthom posobili skor ako klasicky par a nie takmer generacny. Prijemna atmosfera, trefne humorne vsuvky, primerana stopaz, pekny zaver. Nadpriemerny filmovy pocin ktory vsak v ramci klasickej romantickej sablony nema cim prekvapit. Rozhodne vsak ani nesklame. 70% ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Když jsem vcházel do sálu, vůbec nic jsem od filmu neočekával, snažil jsem se vyhledat spíš film na odpočinek a kupodivu jsem se trefil báječně! Po prvních pár minutách filmu jsem si spíš říkal, že se dívám na další tuctovou americkou romanci, ale po uspěchaném začátku se příběh začal pomalu uklidnovat a já si obě postavy (především role pro Justina Barthu byla pěkně napsaná) oblíbil. Sandy s Aramem tvoří charizmatický pár, který se snaží vypořádat s věkovým rozdílem. Ve filmu se často střídají romantické chvíle s vtipnými hláškami a scénami, ikdyž nutno poznamenat, že některé z nich byly dost zvláštní. Sexy 40 narozdíl od podobných žánrových snímků člověka nejen utlumí na 95 min, ale dokonce ho zabaví. Jak jsem již psal, film není založen na přehnaně "sladkých" scénách, kde si jednotliví aktéři vylévají své srdce, přesto film má hloubku. Jako mírně nadprůměrná žánrovka velmi dobré. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)
  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)

Reklama

Reklama