Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se po letech sejdou muzikanti, jejichž kapela v 60. letech sklízela samé úspěchy, jsou všichni na dně. Přesto se rozhodnou, že společně zkusí obnovit zašlou slávu. Americkou komedii režíroval Robert Davi a také si v ní zahrál jednu z hlavních rolí.  V šedesátých letech tvořili kapelu, která hrála jeden hit za druhým, ale když se po dlouhé době znovu setkávají, všechno je jinak. Jsou z nich postarší pánové a mají za sebou nejeden životní i citový karambol. Danny DePasquale (Robert Davi) je zničený, že si nemůže dovolit přispět bývalé ženě ani na zubaře pro milovaného syna, finanční starosti mají také George Zucco (Chazz Palminteri) i bývalý manažer skupiny Lou Fiola (Peter Bogdanovich). Danny a George dokonce začali pracovat v italské tratorii a jejich nejlepší kamarádi Armond a Murph jsou na tom ještě hůř. Skupina zoufalců se tedy rozhodne, že společně oživí někdejší slávu, i když je jim jasné, že pokud se jim comeback nepovede, žádná další šance už nebude. Americkou komedii režíroval herec Robert Davi, který si v ní zahrál i jednu z hlavních rolí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemné komediální drama, které ukazuje, jak asi mohou dopadnout zpěváci z populární hudební skupiny, až jejich sláva pomine. Jeden z nich nemá na zaplacení zubaře, další zase na zaplacení operace nohy, a tak se partička čtyř lidí rozhoduje ukrást zlato určené na výrobu zlatých zubů, protože podle jejich slov "jsou zubaři zloději, když jim tolik platíme, tak proč bychom nebyli zloději i my". Ale to jen jedna velmi zajímavá část příběhu, dále se tu jedná i vzkříšení jedné upadající restaurace a vůbec tihle chlapíci řeší problémy, se kterými se lze setkat v obyčejném životě. Takže se jedná o docela nenáročnou záležitost, se kterou lze v klidu strávit svůj čas, a rád konstatuji, že jsem se u toho vůbec nenudil a uteklo mi to příjemně rychle. Herecké výkony byly kvalitní, Chazz Palminteri jako vždy zahrál svůj standard, Roberta Daviho (který zároveň i tento film režíruje) jsem před tímto filmem vůbec neznal, ale rozhodně zahrál dost dobře, a ve vedlejší roli potom potěšila Miriam Margolyes, kterou znám jako velice milou paní Prýtovou, profesorku bylinkářství z filmů o Harrym Potterovi. Takže tenhle nevšední a docela originální film potěšil, vnímám ho jako příjemné překvapení. V hodnocení to je někde mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale za milé prostředí a milou atmosféru filmu nakonec dávám to lepší hodnocení, takže je to za čtyři hvězdy. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Lehká komedie s předvídatelným vyvrcholením, které podráží nohy zdlouhavá první polovina, jež následuje po prvním několikaminutovém slibném rozjezdu. V nedělní odpoledne docela stravitelné. ()

Warmsor 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Davi vytvoril veľmi dobrú komediálnu drámu z prostredia 60 rokov o partii muzikantov. Herecké obsadenie ako Chazz Palminteri ktorí si zahral napríklad v komédii Pidihajzlík alebo prepožičal svoj hlas v animovanej rozprávke Karkulka, Robert Davi ktorí okrem réžie zvládol aj úlohu herca a ktorého poznáme hlavne z Hviezdnej Brány podali dobrí výkon a spoločne s dobrým scenárom a kameramanmi vytvorili velmi príjemný film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvé dve tretiny mi to pripomínalo film Going in Style. Akurát ústredná štvorica hrdinov, nie je až tak stará, ale tiež už sú za zenitom. Úvod je neskutočne vtipný a svižný. Potom tempo spomalí a neúspešne sa riešia životné problémy postáv dokiaľ sa nerozhodnú, že si prilepšia lúpežou zlata. Následná lúpež je rovnako neohrabaná ako hlavní hrdinovia a posledná tretina, ktorá sa točí okolo reštaurácie mi zase pripomenula pohodový film Dinner Rush. Film stojí na postavách, ktoré keď si vás získajú, tak vás bude baviť aj napriek pomalšiemu tempu. Mňa si získali. Najviac ma rozosmial rozpadávajúci sa Chazz Palminteri so slabosťou pre bacuľky. Ste veľmi pekná, ale mali by ste trochu pribrať. Ups. To poteší každú ženu. No a kto má rád fakt staré retro pesničky, tak si užije spievajúceho Daviho. Evidentne má na viac ako na drsných záporákov. Celkovo to je príjemný film, ktorý sa dá vidieť aj viackrát. 7/10. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama