Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je rok 2006 a Luca se se svými spolužáky se připravuje na složení zkoušky dospělosti. Protože je krásné léto, celá parta přátel okolo Lucy si vždy najde lepší důvod než se učit, např. koupání, oslavy, právě probíhající mistrovství světa ve fotbale a důvod největší - lásku. Jak to asi dopadne, kdy se Luca zamiluje do bláznivé dívky Azzury, která den před jeho maturitou odjiždí? (Mira8)

(více)

Recenze (7)

iiiva 

všechny recenze uživatele

Zábavné, milé a hlavně hodně nad průměrem současných italských komedií. Veledílo se sice nekoná, ale hudba, děj i MS ve fotbale do sebe melodicky zapadaji, můžu jen doporučit. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mě to sedělo o mnoho víc než nezáživná a příšerná jednička. Čert vem nějakou logiku, že Luca jde zase maturovat. Tentokrát je příběh kolem nespoutané Azzurry povedený, až dokonce romanticky funkční. K tomu tu je mnohem víc povedenýho humoru díky záletnému otci. Skvělá oddechovka, kterou jsem po peklu jedničky nečekal. ()

Mira8 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, nejvíce se mi libíl otec Lucy, který uměl krásně zaonačil jakoukoli lež. Celý děj mel spád, byl vtipný a navíc v něl byl zakomponován i fotbal, čož se mi hodně líbílo. Jediné co bych vytknul, je konec, který končí "happyendem" při soudržnosti u zkoušky. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání slabší než "jednička", ale pořád nadprůměr. Nelogičnost výchozí premisy (Luca se po roce opět ocitá u maturity) bohatě vyvažují svůdné obnažené dívčiny a zápletky kolem Lucových rodičů a dědy. ()

Lencuccia 

všechny recenze uživatele

Opisuji svůj komentář prvního dílu: "Tak já jsem to viděla v originále v IT v televizi a v kontextu současné italské tvorby komedií mi to přijde spíše jako slabší průměr." Tento díl se mi ovšem líbil ještě méně než ten předchozí, takže dávám jednu hvězdičku. ()

Reklama

Reklama