Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claudio Bisio ztělesňuje v tomto italském komediálním dramatu schizofrenika, který je odmalička rozpolcený mezi dvě osobnosti - zvykl si však na to, že na živobytí si vydělává jako bodyguard a tomu druhému, který je jeho protikladem, nechává zprávy, doplňující mezery ve dvojím životě. Teď se však rozhodl, že se jako pečovatel bude se starat o kdysi slavného amerického filmového herce (Ernest Borgnine). Mezi dvěma muži vznikne zprvu konfliktní vztah měnící se v přátelství, díky němuž oba s překvapením zjišťují, že si mohou vzájemně nabídnout to, co ten druhý postrádá … (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o pohádku o putování obří gorilí samice z džungle do zoologické zahrady, ve které se seznámí se starým oslem. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Tento film je docela těžké zařadit. Myslím, že to není ani moc komedie, ani drama. Je to taková příjemná nápaditá italská oddichovka ve stylu vtipné krimi. Autoři rozhodně nezapřou inspiraci v několika vážně míněných filmech a serálech ze států. Smekám hluboce před panem Ernestem Borgninem, který si svoji roličku zahrál ve svých 89 letech a rozhodně bych mu hádal tak o 20 let míň.... Myslím, že to je docela povedené dílko a nudit se nebudete. Claudio Bisio hraje jak to s tím plechovým ksichtem jenom jde a krásná Stefania Rocca v 35 ukazuje, že má něco, co jí leckteré 20 leté mohou závidět ;-) ()

Reklama

Parm1 

všechny recenze uživatele

Hnusný pohled na život jednoho schizofrenika, který putuje světem se svým zlým dvojčetem a to když se naštve, dá každému přes hubu. Škoda, že nešel v mládí na elektrošoky, jak radili doktoři jeho matce. Za povšimnutí stojí spíše Ernest Borgnine. 35% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina (něco mezi Budem Spencerem, Clintem Eastwoodem a Paolo Villaggiem), schizofrenik přezdívaný Gorila se musí vypořádat nejen s individui balancujícími na hraně zákona, ale i se stárnoucí filmovou hvězdou v podání 89letého Ernesta Borgineho (kloubouk dolů). Talošské vtipné krimi-drama v titulní roli s kamenným Claudio Bisiem za dvě hvězdy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama