Reklama

Reklama

Komédia o jednej smoliarke, jednom únose a čare Vianoc, ktoré všetko zlé na dobré obráti. Alebo nie?
Gertrude „Trudie" Chandlerová je typická smoliarka. Pracuje v reštaurácii, no práca ju nebaví. Rodičia jej ustavične vyhadzujú na oči, aká je neschopná. Ako sa dalo čakať, šéf ju tesne pred vianočnými sviatkami vyrazí. Je z toho zúfalá, priateľ sa s ňou rozišiel a ku všetkému sa má dostaviť na rodinnú oslavu. Keďže tuší, že rodičia by si na nej znovu zgustli, naštve sa a rozhodne sa im dokázať opak. Preto unesie jedného zo zákazníkov, Davida Maritna na rodinnú oslavu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (55)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sledovat jak krásná holka unáší k sobě domů chlapa a vidět toho unášenýho blbce, jak se brání, vyhrožuje jí policíí a ohání se pomstou, považuju za pobuřující až přímo urážející mou klučíčí hrdost. Leckterou hezkou holku to po tomhle filmu může totiž od mého únosu odradit. Rád bych tedy ty davy holek, co se chystají na můj únos uklidnil a vzkázal jim, že se nebudu absolutně vůbec bránit a na svým vlastním únosu budu s dotyčnou slečnou únoskyní vzorně spolupracovat, tak, aby se únos povedl po všech strankách a bez nejmenších komplikací. Zkrátka slečně únoskyni můžu slibit, že mým únosem neutrpí žádnou psychickou ani fyzickou újmu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, hezký rodinný příběh. Trošku mi neseděla hlavní dvojice. I když je Melissa Joan Hart (roč.1976) mladší než Mario López (roč.1973), v tomto filmu mi připadala nějak stará! Spíše jako jeho matka. Maskérky to u ní odflákly! Takže spíše by se mi líbilo, kdyby se dal Mario López dohromady s její hezčí sestrou Vanessou Lee Evigan. Hned by se na to lépe koukalo. Ale jinak opravdu hezká oddychová komedie ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Typicky průměrný vánoční film, který neoplývá příliš vánoční atmosférou, ale i přesto potěší a dokáže taktéž zaujmout. Na vánoční filmy se snažím specializovat (už jsem jich viděl několik desítek), a tak mám možnost srovnávání a tahle komedie z tohoto srovnání zase tak špatně nevychází. Nápad je docela zajímavý a vůbec po dějové stránce tam jistá originalita byla. Ale i přesto film nemá nic, co by mne nějak výrazně zaujalo. Prostě průměrná romantická komedie, odehrávající se v době Vánoc, ale tak nějak bez vánoční nálady. Takový popis se na tenhle snímek hodí nejlépe. Přesto jsem rád, že tvůrci přišli se zajímavým nápadem. No řekněte, ve kterém filmu uvidíte servírku, která je zoufalá z toho, že k rodičům na Vánoce nemůže přivézt přítele, protože žádného nemá, tak unese jednoho ze zákazníků a donutí ho přestírat, že on je jejím přítelem? Ale jak říkám, není to u mě bohužel na více než tři hvězdičky, protože tohle příliš nevychází z průměrnosti a v porovnání s ostatními romantickými vánočními komediemi je to přibližně na stejné úrovni. Také příliš nereálné, ale přesto milé a zajímavé. Takže dávám tři hvězdičky. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Má to pár dobrých momentů, jinak v podstatě klasická zápletka s očekávatelným průběhem obalená v trošku ujetějším, reálnu vzdálenějším příběhu a vánoční atmosféře. K předvánočnímu úklidu fajn. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bývalé televízne hviezdičky (M.J. Hart, Mario Lopez, Kyle Howard...) sa schádzajú v triviálnom vianočnom filme. Nápad s únosom je síce strašne pritiahnutý za vlasy, no je zaujímavý. Zvyšok filmu neoplýva nejakou srdcervúcou romantikou či nebodaj šialeným humorom no ako vianočná rutina je to celkom dobré. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Klišovitá americká komédia, ale keď už sú tie sviatky Vianočné, čo by ste kvôli svojej rodine nevytrpeli? Na všedné poobedie (ako) stvorené. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na televízny americký vianočný film to bola slušná komédia. Trochu nekorektná, čo nečakane potešilo. V robote to bola príjemná oddychovka, doma by som to nepozeral, lebo by ma to nenapadlo a tam by to bolo možno o hviezdu menej, neviem. Páriku to spolu sedí, rodinka šľape naplno. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to laciné, ujeté, nereálné a v podstatě je to celé blbina, ovšem nečekaně zábavně střelená. Trudie totiž nemá jen den blbec. Ona má život blbec. A zoufalé ženy, jak známo, dělají zoufalé věci. Třeba coby servírky unášejí hosty z restaurace a nutí je před rodinou předstírat, že jsou milenci. Je samozřejmě jasné jak to dopadne, jsou přece Vánoce, a jsme v romantické komedii, ale tentokrát se švarný jinoch, k divákově radosti, nedá lacino. Milé, zábavné a pro Vánoční podvečer jako stvořené. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho příliš amerického konce, tak bych dal i o hvězdičku víc. Byl jsem vskutku mile překvapený, protože mé očekávání bylo nulové. Prostě příjemná rodinná komedie, která by si zasloužila určitě větší pozornost. Jo a že je to TV film? Ani jsem si nevšiml. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nejsou Vánoce, tak jsem si pustil, tuto vánočně laděnou komedii a musím se přiznat, že se mi docela solidně zvedl žaludek. Koukat na to o Vánocích, kdy panuje slušná atmosféra, tak bych se asi hodně divil na co, že jsem to vlastně koukal. Tohle je prostě hnus! Už jen ten debilní příběh mně uráží a s Vánocema to má společné pouze jen sníh a Vánoce, ale by na mně dýchla ta prává vánoční atmosféra, tak to vážně ne. Kdyby se to jmenovalo "Srubový ůnos", tak bych to pochopil. Pár lidi se nacpalo do nějaké chaty a to je celé. Prostě nic! A má to něco společného s komedií? Ani náhodou. Komedie by mně měla bavit. Vánoční ůnos má 86 minut a já se nudil velice. A k tomu příšerné herecké obsazení. Od seriálu Sabrina - mladá čarodějnice uplynulo už pár let avšak na pozadí Melissy Joan Hartové přibylo asi tak 15 kg a je hrozně otravná a už není ani tak krásná jako bývavala. Alespoň, že tam byl sympaťák Mario López, protože jinak všichni byli nesympatičtí. Nechápu, že to zde má 60%!! Pokud možné, tak se této (ne)komedii vyhněte hodně širokým obloukem! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Trochu bláznivý a střeštěný příběh, ale přitom mi to přišlo milý a hezky romantický. Je pravda, že od tohoto filmu nejde očekávat žádné zázraky, ale nenudila jsem se. Na Vánoce docela fajn film, který určitě potěší. Melissa Joan Hart se mi v hlavní roli hodně líbila. 75%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Štandardný Vianočný jednoduchý televízny film. Zápletka bola no dosť blbá. Ten únos bol proste nezmyselný a prvá tretina filmu bola peklo. Aj vďaka katastrofálnemu účesu Melissy Joan Hartovej. Doteraz som si nemyslel, že by mohla vyzerať škaredo. No všetko je možné. Potom sa ale úlohy otočia a unesený seriálový sympaťák Mario Lopez začne Melisse pomáhať. Ona sa tiež vzchopí a nahodí normálny pekný účes. Takže zvyšok filmu je už normálna pozerateľná televízna romanca na jedno pozretie. Ale len keď máte na niečo také náladu alebo máte slabosť pre tých hercov z televíznych seriálov. 4/10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická vánoční komedie o tom, že pravá láska přichází nečekaně. Průhledné a očekávatelné, ale tak nějak milé. Asi začínám být sentimentální nebo co :-) Melissa Joan Hart je k podobným rolím obličejově předurčena. Zato ten její Nick mi přišel takovej... jak vosková figurína. Její brácha byl mnohem zajímavější. Ale s ním se nemohla dát dohromady ze dvou důvodů. Zaprvé protože je to její brácha a zadruhé viz rodinná věčeře. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Videla som asi len polku filmu, ale hneď ako som to zapla a zhliadla cca 5 min, tak som bola v obraze, čo sa stalo a aj ako to skončí... čiže zase raz jeden z klasických amerických happyendových predvídateľných filmov.. ale to, že som sa naň pozerala zase nepokladám za stratu času ;) ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Pokud vynecháte logiku, tak je to slušná komedie. První půlka je opravdu fajn, pak film sklouzne do tuctové romantické sladké blbosti. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

Takýto štokholmský syndróm s, ako inak, presladučkým záverom som ešte nevidel :) Síce po rozplynutí všetkej tej sladkosti ma rozboleli všetky zuby a cukor v krvi mi vyskočil nad 10 - ale tak mi treba, musel som predsa vedieť, do čoho sa púšťam. Ale keď ten začiatok ma naozaj vcelku chytil, čo som mal robiť?? Tak som dopozeral :) Pár dní pred Vianocami som to hold vydržal, obzvlášť keď to išlo na mojom "intelektuálnom programe" ČT2 :) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, kde už po první scéně víte, jak to dopadne. Ale ani to moc nevadí, bylo tady několik opravdu dobrých vtipných scének. Navíc hezoun v hlavní roli. Z vedlejších postav stojí za zmínku babička, ta mě opravdu pobavila. Takže nudit se nebudete, ale za chvilku si na tuto komedii asi ani nevzpomenete. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som nečakal nič viac ako romantické klišé s typickou zápletkou, ale napokon celkom prekvapilo. Aj keď to nebolo nejaké extra úžasné, scenár bol síce zaujímavý a o zábavné a dojemné situácie nebola núdza, no bola tam aj veľká časť toho pozlátka zvaného klišé. Nevadí, bola to fajn oddychovka - aj také treba na prestriedanie občas. ()

Reklama

Reklama