Reklama

Reklama

Zpívání v dešti

  • USA Singin' in the Rain (více)
Trailer

Jeden z nejlepších muzikálů, které kdy spatřily stříbro plátna, je zároveň výtečnou romantickou komedií, hravou satirou na Hollywood 20. let i mimoděčnou historickou lekcí o jedné z klíčových etap vývoje kinematografie. Hvězdy němé éry se ocitají v osidlech lásky a zvukového filmu a s obojím se vyrovnávají vtipně, vynalézavě a s grácií. A navíc jaksi mimochodem vynaleznou i dabing. (AČFK)

(více)

Diskuze

sundrift

sundrift (hodnocení, recenze)

Pecka a podle mého názoru dokonale tanečně a choreograficky nepřekonané. Muzika chytlavá a příjemná. bez nadsázek nejlepší muzikál všech dob, remake jednotlivých scén zkoušelo mnoho umělců, ale marně , plytce a vpravdě nešťastně. Jako malá holka, jsem po návštěvě Ponrepa nevěděla čí sem. bez politiky a bez politikaření, jen čisté umění a to je dnes k nenalezení.

burina

burina (hodnocení, recenze)

Z pesniciek sa mi tiez najviac paci Good Morning. Ale scena kde Kelly tancuje s Cyd Charisse, to je proste parada.

Olive

Olive (hodnocení, recenze)

Okouzlující muzikál, který mě baví při každém shlédnutí. To byli ještě páni herci. Trojka Kelly, Reynolds, O'Connor je ve své roli dokonalá. ,,Sining in the rain" je sice nezapomenutelná scéna, ale v tomhle filmu je nezapomenutelné všechno.

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Good Morning, to je vrchol filmu. A kdo se mnou souhlasíte: sežeňte si Modelku s Genem Kellym a Ritou Hayworthovou, tam je jedno číslo velice podobné a myslím že ještě lepší.

Senfi

Senfi (hodnocení, recenze)

No mě se taky asi nejvíc líbí Good Morning, ale Singin in the Rain je samozřejmě taky úžasný..

Curunír

Curunír (hodnocení, recenze)

Jo, jo Cyd Charisse je kus. Ale v Přidej se k nám( The Band Wagon, 1953) je ještě lepší. Tam navíc hraje vlastně hlavní ženskou roli.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Abych odpověděl na Tvůj dotaz, budu se na to muset znova podívat - nedávno jsem si to koupil :). Jasně "Singin in the Rain" je klasika... hned po ní se mi většinou vybaví ta kočka v leskle zelených šatech co tančí s Kellym ke konci filmu...

Curunír

Curunír (hodnocení, recenze)

Jaké je vaše nejoblíbenější taneční číslo? já volím obligátně- Singin in the Rain, ale taková Brodway melody je taky úžasná.

Související novinky

100 nejlepších filmů všech dob podle kritiků

100 nejlepších filmů všech dob podle kritiků

02.12.2022

Britský měsíčník Sight and Sound po deseti letech opět požádal kritiky o aktualizovaný seznam nejlepších filmů všech dob, a díky obří anketě, v níž se zúčastnilo rekordních 1639 recenzentů, kinařů,… (více)

Reklama

Reklama