Reklama

Reklama

Mumie: Tajemství faraonů 3D

  • USA Mummies: Secrets of the Pharaohs

VOD (1)

Obsahy(1)

V dechberoucích detailech formátu IMAX® budete moci rozluštit záhadu zahalených lidských ostatků, které se staly jedním z nejvíce fascinujících tajemství naší historie – egyptských mumií. Prozkoumejte starověké hrobky, seznamte se s jejich pečlivě skrývaným obsahem a prožijte dramatické dobrodružství jejich odkrývání. Sledujte špičkové vědce, jak při forenzním výzkumu získávají z dávné minulosti cenné poznatky, které by v budoucnosti mohly sehrát významnou roli v rozvoji lékařské vědy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání ze všech Imaxových filmů, co jsem viděl. Potenciál Imax 3D zde nebyl skoro vůbec využit. Najdete jen minimum záběrů, kde se něco odehrává skutečně "na dosah" před vámi. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Nic nového vám to vpodstatě neřekne a pokud ano, jenom to nakousne a nedokončí. Ale hezky se na to kouká. Například "zánovní" Karnacký chrám v barvách je nádherný. Téma líbivé a v porovnání s ostatními 3D rozhodně nadprůměr, pokud nečekáte dokument, ale především zábavu. ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Chjo... málem jsem u toho usnul.. nečeká vás snad nic, co byste nevěděli... a žádnej strhující 3D efekt také ne.. škoda.. myslím, že se z toho dalo dostat mnohem a to mnohem víc:-/ Ale je nutno brát v potaz, že jsem v IMAXu byl skoro na všem, takže mě už nic moc nepřekvapí... ()

Reklama

Reklama