Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diskuzní nebo spíše rozhlasový pořad známé umělkyně, v němž vede se svými hostkami nejen pavlačové řeči, ovšem možném i nemožném.

Nový pořad Pavlač Ester Kočičkové volně navazuje na úspěšné cykly Ženský hlas a Dvojhlas. Kromě známé moderátorky se v každém dílu setkáte se třemi dalšími ženami, které nahlédnou vždy jedno společné téma, každá ze svého úhlu pohledu. Kde jinde si dobře popovídat než na pavlači. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Cival 

všechny recenze uživatele

Kočičkovou vynášeli do nebes za její předchozí pořady. Ty mě míjely, dokonce mě v nich Ester "chlapci a děvčata" K těžce iritovala. Pavlač ale vyhledávám pravidelně, s chutí, i když se rozpadá v neučesané blábolení bez pointy, bez cíle, možná i bez smyslu. Bude to znít úchylně... ale fakt mě zajímá, co si ženy myslí a jak se na to, či ono, koukají. Pavlač je osvěžující ostrůvek v moři testosteronu. A nehledejte v tom nějaký feminismus nebo okázalou snahu o průnik do ženské duše (do nich jde proniknout jen jedním způsobem), ale jen chuť vyslechnout si občas něco neotřelýho. Co u piva nepadne. ()

sister 

všechny recenze uživatele

Mám ráda ten nápad "rozhlasového pořadu", má to celé fajn atmosféru. Ty kecy tam ale špatně snáším. To nejsou pohledy do ženské duše, to je utlachané vymezování se vůči všemu, speciálně vůči chlapům. Ester Kočičkovou jako profesionální kecálistku respektuju, ale působí na mě tak trochu dojmem fúrie. Navíc to věčné skákání do řeči - třikrát fuj! ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pavlačová Ester, opiové, intelegtuální a feministické doupě, pavlačové drby, feministické plky, a rádoby moderátorka a herečka Ester, která už neví co by, opravdu nebrat! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ester Kočičková je pseudonym českej šansonovej speváčky, textárky a moderátorky Renaty Pařezovej-Divišovej. Priznám sa, že jej hudobnú produkciu vôbec nepoznám. Mal som možnosť ju iba niekoľko krát vidieť v jej televíznej talk-show, kde na mňa zapôsobila ako premúdrelá, mierne provokatívna, zatrpknutá radikálna feministka. Taký som z nej mal pocit. Veľmi mi je však sympatická svojim postojom ku komunistom, ktorých otvorene vo svojej rozhlasovej relácii nazvala prasatami. ** ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama