Reklama

Reklama

Pohádka ze zátoky

  • Velká Británie Tales of the Riverbank

VOD (1)

Obsahy(1)

Křeček Hammy, krysa Roderick a morče GP jsou nerozluční kamarádi. Bezstarostně žijí na mělčině malé říčky. Mohutný déšť je strhne do rozbouřené vody, která je zanese do neznámých končin. Vydávají se na dlouhou a nebezpečnou cestu domů. Zažijí plno legračních příhod, napínavých dobrodružství a poznají nové přátele. Ale nejtěžší boj na ně čeká doma. Jejich mělčina je v ohrožení. Usadila se tam zákeřná banda Tlustých Koček… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Smok 

všechny recenze uživatele

Tri polodementné hlodavce na lodičke. Nech sa páči, nechajte na to pozerať svoje deti, ale len ak chcete, aby sa v živote nenaučili čítať ani písať. Toto moc Britom nevyšlo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkná kravinka s naprosto přišernou animací, ale i tak roztomilýma hlavníma postavama. Nicméně film bych si víckrát nepustil, ale největší nevýhoda je že na dvd vyšlo bez cz titulků. Takže dabing kazí dost dojem. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Více infantilnosti na 75-minutách jsem zatím neviděl. S přimhouřeným okem, že je to určené pro naše nejmenší a že by se jim to mohlo líbit dávam, aspoň tu jednu. Bída velká bída, pro dospělého učiněná muka.. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ehm trošku jiný styl pohádky pár drobných hlodavcu, no nevím zda to zabíra na děti nebo aspoň na někoho ale nic moc teda. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Toto DVD by som najradšej ugriloval....bez tituliek, príšerný SK dabing (jak keby sa nejakí ľudia na ulici stretli a nadabovali film), táto rozprávka je určená pre deti do 5 rokov a snaží sa napodobňovať legendárnu Sézamovú ulicu, a vyzerá to dosť tragicky, radšej som to vypol v polovici...nedalo sa to vydržať... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hloupost z které se mi ježí vlasy na hlavě a zachránila to jenom občasná roztomilost ušatého králíčka(ač to zní velice divně). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročná britská bábková blbina, ktorú drží hlavne humor. Je ho požehnane, niekedy stupídny, inokedy infantilný, ale viackrát som sa dokonca uškrnul. Príbeh je celkom fajn, dobrodružný s eko-lightmotívom. Na postavičky som si síce dlhšie zvykal, ale v závere, keď aj dej graduje, sa to dalo v pohode pozerať. ()

reban 

všechny recenze uživatele

Vážně? Nemohl jsem uvěřit co jsem právě viděl. Hloupý film, během kterého použili ošklivé, mentálně postižené loutky...‚‚To je loď. Ne to je židle". Jediné čemu jsem se na tomhle filmu pro zvláštní školy dokázal smát, byla jeho vlastní stupidita. Doporučil bych to možná tak rodičům, kteří chtějí mít z dítěte sériového vraha. Peace ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Ne morčata ne prosím já už morčata nikdy nechci ani vidět :o) Ale na durhou stranu není to až tak extrémě hrozné určitě si to něčí srdce najde ale moje to nebylo :) Ps: Křeček morče to je fuk je to stejná banda :o)) ()

sanikope

všechny recenze uživatele

Nedokážem ohodnotiť pretože i odpad by tento crap vzniesol do oscarových výšin. Ešte že to moje deti nevideli lebo by sa im mohol kompletne zmeniť hodnotový rebríček. Ale na druhej strane to vnímam veľmi dobreže to bolo natočené ako kvázi brainwashing na všetky deti sveta aby ich rodičia nemuseli dlho prehovárať od TV. A ono to jednoznačne funguje a to vnímam veľmi pozitívne. Tak už to len všetci pekne poskupujme a hor sa to púšťať dokolečka dokola. Ja sám som to vydržal 25 minút a to už som posledných 20 trpel zúrivými záchvatmi. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo. Keď som bol menší, tak som túto rozprávku miloval. Teraz, po čase, keď sa na to pozerám je to veľká nostalgia, avšak to už nevidím ako najlepšiu rozprávku akú som kedy videl. Postavičky tu sú bábkové a preto to nejdem hodnotiť a porovnávať s animovanými. Príbeh je taký milo hlúpučký, pretože je naozaj zameraný pre najmenších z najmenších. A preto tu sú aj veľké klišé, ktoré zvieratá nerobia. Trocha nechápem zopár jedincov TU v komentároch, čo sa rozčuľujú nad tým, že to je pre deti a sú tu veľké klišé veci, pritom by to malo deti hlavne poúčať. Tak tu vám to vadí a pritom smelo pozeráte s deťmi rozprávky typu FROZEN, ktoré majú s realitou veľa spoločného... Proste veľká nechápavosť voči ním. ()

Methos-SK 

všechny recenze uživatele

Nic moc...Velmi slaba animacia a dabing je otrasny. A ta jedna hviezdicka? Ani neviem za co asi ze som to vydrzal kukat do konca ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, punk taky neposloucháme s očekáváním geniální virtuozity muzikantů. Já osobně když chci vypnout a nic moc neřešit. A tahle věc fungovala stejně. Pokud si ujasníme, co od toho máme čekat už podle obalu, tak to jako těžká oddychovka s hláškama a hlodavcema funguje dost dobře. "Překrásná křeččice Betty, věštkyně, se kterou jsem pracoval od dob Cikánské Růže, která podlehla při nehodě s křišťálovou koulí...Převálcovala ji..." No už jenom tahle představa mě poslala do kolen. A to mi není už ani zdaleka 5. Bohužel...:-) ()

MIHLIK 

všechny recenze uživatele

Já to hodnotím jen za moje děti mě osobně to nic neřeklo a jim se to líbilo tak dávám zlatý střed 3 *** ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Sebranka dementních hlodavců prožívajících stupidní dobrodružství ve výtvoru animovaném tak hnusně, že to vypadá, jako kdyby někdo v programu MS Paint (= Malování ve Windows, pozn. redakce) do záběrů řeky přidal hlodavce a dětské hračky a celé to rozpohyboval ve čtvrt století staré beta verzi animačního softwaru určeného pro Win 3.11. ()

Reklama

Reklama