Reklama

Reklama

Robinson Crusoe on Sin Island

všechny plakáty

Obsahy(1)

Kdo by neznal osud Robinsona Crusoe, legendárního trosečníka z neobydleného ostrova kdesi uprostřed oceánu. V našem příběhu přichází nejprve Robinson do domu spisovatele Daniela Defoa, aby mu prostřednictvím deníku vyprávěl o svých zážitcích. Na cestě do Ameriky, kam byl nucen uprchnout po zabití přítele v sebeobraně, Robinsonova loď ztroskotala u neobydleného ostrova. Robinson jako jediný nehodu přežil, a na ostrově strávil dalších devět let svého života. Dlouhou dobu mu byly společníkem jen vzpomínky, až devátého roku jeho samoty konečně zakotvila u ostrova pirátská loď. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Piráti (z Karibiku) jak je dětičky neznáte. Kvalitní výpravná záležitost s pěknými holčinami, ve které jsem poprvé zaregistroval božskou Jennifer Stone. Dopitak: Ale no tak :) scénář? dabing? :D ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co bylo zač, těch sedm uživatelů, kteří hodnotili Robinsona na ostrově hříchů přede mnou. Jedná se totiž o zcela nedůstojný brak žánru, se kterým asi většina z nás na csfd nebude mít větší zkušenosti, silně nadsazené hodnocení by tomu alespoň napovídalo.___Celkem se dočkáme sedmi "Píscén", které jsem si (uvádím pochopitelně bez dalších podrobností či osobních poznámek) ohodnotil v kontextu svých dosavadních filmových zkušeností následovně: 1)**2)*3)***4)**5)***6)**7)***____ U produkce společnosti Private bych čekal lepší výpravu, zkušenější střih a hlavně alespoň o něco kvalitnější scénář. Já vím, že u porna nebývá děj to hlavní, ale přeci jen vidět během sto minutového filmu sedmkrát (7x!) stejnou scénu, jak Robinson střílí z pistole, je trochu moc. Český dabing, to je pak kapitola sama pro sebe. Mohlo to přitom dopadnou líp, kdyby se česká produkce omezila jen na překlad dialogů mimo "Píscény" a vzdychání a ostatní zvuky nechala z originálu. Člověka, co psal české dialogy, doporučuji nechat vyšetřit a bez ohledu na výsledek dlouhodobě hospitalizovat. A zvukaře a režiséra, kteří absolutně nerespektují, že prostě holka s plnou pusou nemůže říkat "jo, jo, to je ono", přeřadit k městským technickým službám na pozici metař-intelektuál a vrazit jim na cestu koště, však vy víte kam.___Jako komedii můžu doporučit, pokud ale hledáte spíš lechtivější film na červené večery pod lampou, raději se tomuhle škváru vyhněte obloukem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečně netradiční "ztroskotanci" a "ztroskotankyně", jak je neznáte, nebo jste si je spíše ano nedokázali představit. Teď se ale karta obrací. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

V pornu se jedná o velmi dobrý film, který stojí za shlédnutí. Nedosahuje sice ani z daleka na tematicky podobné Pirates od Digital Playground, ale i tak se jedná o to lepší na co můžete narazit. Kvalitní scenerie, kamera i herečky. ()

Reklama

Reklama