Reklama

Reklama

Podstata strachu

(seriál)
  • USA Fear Itself
Horor / Povídkový
USA / Kanada, (2008–2009), 9 h 7 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Mick Garris

Hrají:

Jeffrey Pierce, Rachel Miner, Mircea Monroe, Eric Roberts, Cynthia Watros, Clifton Collins Jr., Colin Ferguson, Josie Davis, Nicole Leduc (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

NBC začalo natáčet natáčet třinácti dílný seriál hororových povídek. Producenti svůj seriál vychvalují a prý bude děsuplný. Natáčení jednotlivých dílů se chopili známí režiséři, kteří už mají nějaký ten horror na svém kontě. Např. Stuart Gordon (Mistři hororu, Dagon), Brad Anderson (Mechanik), Mary Harron (Americké psycho), Breck Eisner (Creature from the Black Lagoon), Darren Bousman (Saw II, III a IV), Ronny Yu (Chuckyho nevěsta), John Landis (Americký vlkodlak v Londýně), Larry Fessenden (Jaws).... a další. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze uživatele LIVINGDEAD k tomuto seriálu (1)

Podstata strachu (2008) 

POZOR DÍL 2 až 7 JE TOTÁLNÍ ODPAD !!!! 1x01 The Sacrifice: Tak pokud budou i ostatní díly takové jako tento první, budu velice spokojen. Rozhodně tento seriál vypadá, že bude lepší než "Masters Of Horror"! Těch 40 minut mi uteklo jako voda, bylo napětí, děj se netáhl, dobrý výběr herců, skvělá hudba...... prostě O.K ! Už se těším na další díly. => => => => 1) The Sacrifice - o takovým zvláštním upírovi na samotě u lesa v baráčku s několika blondýnama dávám 5* no a další díl : 2 ) Spooked - TV psychodrama o zakomplexovaném starém poldovi (Eric Roberts), který má vidiny díky prohřeškům z mládí. Děsná nepochopitelná nudná slátanina. Mimochodem, Julie Roberts by měla říct bráchovi, jak něco udělat s tím starým strhaným ksichtem. Je to už starý děděk a ve scénách po 15 letech ho nemuseli ani maskovat. Tomuto dílu dávám ODPAD!! Dávám 5* za díl Fear Itself S01E08 - Skin and Bones - KOST A KŮŽE - Viděl jsem 8 dílů a líbil se mi pouze ten první The Sacrifice. Až do teď. Shlédl jsem totiž KOST A KŮŽI a je to bomba! Napínavý film o tom, jak manžel se svými kamarády v zimě vydal na výpravu. Dlouho se nevraceli a tak si všichni mysleli, že jsou mrtví. On se ale vrátil, jiný, tělo jen kost a kůže...... avšak s ohromnou chutí po ....... (je nutné se na film kouknout a proto nebudu prozrazovat) . Ti co mají AXN SCI-FI doporučuji kouknout 1.1.2009 ve 23:00 hod a v 0:05 hod. Protože český dabing k tomuto filmu je excelentní! Dabér by opravdu měl za dabing obdržet Oscara, protože se opravdu do role vcítil tak, že z toho šla hrůza. Za tento díl dávám celku 5* - prostě mne ohromil. Je nutné ale vynechat díly 2 - 7 !!!!! ()

Reklama

Reklama