Reklama

Reklama

Jejich jedinou šancí na záchranu světa je obrátit tok času a vrátit se zpět do minulosti. Přísně tajné vládní experimenty s cestováním v čase musely být předčasně ukončeny, protože se vymkly kontrole a ohrožovaly bezpečnost světa. Vědecký garant projektu zmizel i s technologií a pátrání po něm je v plném proudu. Když se jeho jméno objeví v seznamu pasažérů letecké společnosti, vláda nařídí letadlu návrat. Ale stroj se během letu ztratí z radaru i z oblohy. Zatímco se agenti snaží vypátrat zmizelé letadlo, vědci musí zachraňovat svět před důsledky experimentu, protože nebezpečné vlnění může zničit Zemi. Jedinou šancí je obrátit tok času, vycestovat zpět do minulosti a předejít chybám, které nastaly během experimentu. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (30)

Anderton odpad!

všechny recenze uživatele

Obtlstlý Brandon Walsch zachraňuje svoju rodinu, planétu a dokonca celý vesmír pred nultou dimenziou pomocou mobilného telefónu! Raz za tri roky treba vidieť aj takýto unikát kvôli všeobecnému filmovému prehľadu a preto, aby sme vedeli, o čom všetkom môže byť kinematografia. Tento odpad je ale pozitívny, pretože je to nesmierna zábava. Na rozdiel napríklad od nového Barbara Conana, to bolo o zhnusení. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakoby katastrofický scifi film. Sledoval jsem toto dílo při práci na počítači jako kulisovku, jinak bych to asi vypnul po pár minutách. Až teprve poté jsem se podíval sem na hodnocení a zjistil jsem, že hlavního geroje představuje nezapomenutelný sexuální idol, Brandon z Beverly Hills 90210, Jason Priestley. Ani bych ho nepoznal... ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vláda se v demokratické společnosti často obměňuje, takže jak by mohla mít pod pokličkou experimenty s cestováním v čase? Hezké se, ba vtipné, jak hlavní věděc zmizne, protože přijde na technologii, která vede k zmizení, ale možná s objeví někde jinde, v jiné dimenzi, kde ale třeba právě o takové vědce nemají tamní zájem! Kdo ví? No člověk sotva. Ti co po vědci pártají a jsou důslední, tak zmizí též. A to už jsme na hraně jisté báje, že kdo moc hledá, tak zmizí. No výsledně vzato, kdo neděl nic, tak jeho existence taky zmizí, takže každý si sám za sebe a pro sebe musí odpovědět na otázku co mu stojí a nestojí za námahu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Takové trochu naivní hned od začátku a to není dobře. CITÁT - Cíl je eliminován......... Monotonní hudba, nezvládnutá dramatizace, průměrné až podprůměrné triky, příšerný dialog, prostě něco mezi telenovelou a televizním filmem. Nebavilo mě to, ikdyž to má dobrý scénář. Podobné a lepší filmy jsou "Časožrouti" nebo "Philadelfský experiment". CITÁT - To je překvapení, agente Smithsi........ ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ten malinký chlapík se zoufalým výrazem v obličeji mi byl nějak povědomý a na malou chvilku mi bliklo hlavou, jestli to není Jason "Brandon" Priestley. Ale že by z něj vyrostl takový tragéd? Tak a to byla jediná zajimavá věc, která se o tomto filmu dá napsat. Už přítomnost LDP měla být dostatečným varováním, že i když jde jen o to, natáhnout se po obědě k televizi a v klidu trávit nedělní oběd( tzn. mozková kapacita na 20%, nároky na kvalitu pořadu téměř nulové), půjde o béčkovou blbinu. Jenže ono je béčko a béčko. Jsou taková, kde se člověk aspoň zasměje(tvůrcům, nebo prostě jen tak) a jsou béčka, kdy jen kroutíte hlavou a po pár minutách to trápení ukončíte. No a u Paralelního světa jsem se nezasmál... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Při přestřelce v bance jsou oknem vidět projíždějící auta v běžném provozu, což by ale nemělo být, protože když Caleb (Jason Priestley) jako agent přijíždí do banky, je město vylidněno díky nařízené evakuaci. (vlcekmirek)

Reklama

Reklama