Reklama

Reklama

Batman - Tumbler

  • USA Batman: Tumbler, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na začiatku bol malý plastelínový model nového Batmobilu alebo Batpodu nazvaný ako Tumbler (Skokan), ktorý stvorili Christopher Nolan a David S. Goyer. Neskôr sa vytvorili postupne modely z plastu a k spokojnosti tvorcov bol až ten piaty v poradí. Ten sa v konečnej podobe podobá skutočnému až na 90%. Požiadavky na toto auto, znázorňujúce akýsi mix Hummera a Lamborghini mala previesť v reáli skupinka technikov, ktorá za 8 týždňov stvorila skutočný a hlavne pojazdný Tumbler dosahujúci rýchlosť až 160 km/h. Dokument „Batman: Tumbler“ (Batman: The Tumbler) sa dá vzhliadnuť na bonusovom disku k filmu Batman začína (2DVD). (T2)

(více)

Recenze (15)

Webb 

všechny recenze uživatele

V tomto dokumentu vidíme, jak vzniklo auto pro Batmana. Od malého primitivního modelu z plastelíny, až po 5 dalších vylepšených modelů. Poslední model dali k výrobě anglické firmě a profi řidič provedl zkušební testovací jízdy. Konečná verze má potom 2,8 metru na šířku, 4,5 metru na délku, 1,5 metru na výšku a váží 2,5 tuny. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Nolanův Temný rytíř, je dobrý film. I když mi nepřišel moc komiksový. Ale technologie požitá ve filmu je skutečně dokonalá. Batmobil je povedené autíčko, které bych také bral:-D to si zaslouží plný počet. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Postupne vytvorenie Tumblera pre film Batman!!! Netušil som čo všetko za tým stojí...aby vo filme fungovalo takéto autíčko! ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka manipulace s Tumblerem (Batmobilem). Batmobil je dost dobře namakané auto, které si asi budu přát k vánocům. 75% ()

Reklama

Reklama