Reklama

Reklama

Deník: Dokonalý trik - Lehká ruka Christophera Nolana

  • USA Director's Notebook: Cinematic Sleight of Hand of Christopher Nolan, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčaní filmu Dokonalý trik. Dokument je rozdelený na 5 častí v rámci ktorých sa divák o filme dozvie takmer všetko, či už ide o víziu viktoriánskeho Londýna, ktorý mal vyzerať zároveň dobovo, ale aj moderne, o metaforách, ktoré sú použité vo filme, ale aj o výnimočnosti Nicola Teslu a jeho prínose pre modernú dobu. (pivo)

(více)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď je v tom veľa poriadku, som proti,“ hovorí v jednom zábere Christian Bale o spôsobe nakrúcania rafinovaného historického rozprávkového kúzelníckeho trileru DOKONALÝ TRIK Christophera Nolana (INSOMNIA, BATMAN ZAČÍNA) a plne vystihuje zvláštnu atmosféru, ktorou tento čudácky film oplýva. Na DVD nájdete medzi bonusmi aj tento nie práve najdlhší, zato na informácie zo zákulisia bohatý dokument, otitulkovaný do češtiny, angličtiny a maďarčiny. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

U takhle zajímavého a jedinečného filmu bych si představoval mnohem obsáhlejší a zajímavější bonusovou výbavu. Dozvíme se něco málo o kostýmech, že v hollywoodských ateliérech postavili dvě londýnské ulice a že ukecat Davida Bowieho nebyl zase takový problém. Slabší kousek... přesto pár informací poskytne. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Conjuring the past (Jak vyčarovat minulost) - vybudované město a kostými. The Visual Maze (Vizuální bludiště) - natáčení. Metaphors of deception (Metafory klamu) - příběh a složení filmu jako kouzelnického triku. Tesla: The Man Who Invented The Twentieth Century (Tesla: Muž, který objevil 20. století) - osobnost Tesly a jeho tajemně záhadný život. Resonances (Resonance) - krátký proslov Christophera Nolana o filmu. ()

ilovebritain 

všechny recenze uživatele

Málokterý režisér jako právě Christopher Nolan vytváří takový zájem o svou tvorbu a pro mě osobně je určitě příjemným zážitkem shlédnutí tohoto dokumentu. Vřele doporučuji všem fanouškům či jen povrchním obdivovatelům. Hodně ze zákulisí a navíc si můžete udělat docela jasný obrázek o jednotlivých členech štábu. Není to totiž příliš vyumělkované a nemáte pocit, že se pravda skrývá v úryvcích kdesi ve střižně. ()

Reklama

Reklama