Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (132)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl Oliver Andrásy, dal bych ještě jednu hvězdu navíc. Občas se na to dívám, když to opakují v TV a nestačím zírat, co tam oslovují za zjevy a tupce. Ale je to alespoň prdel. Elena Vacvalová se snažila být i vtipná, ale ten tajtrlík mi to prostě kazil. I když je pravda, že ještě nebyl takový ocas, jako v pozdějším Nikto nie je dokonalý… ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Oproti českému Nikdo není dokonalý tady jsou vybíraní záměrně lidé, co opravdu na všechno odpovídají naprosto zcestně - vždyť kdo normální vám řekne, že když lichý týden má 7 dní, tak sudý má 3, 4, 5, 6 nebo dokonce 8...? A to je jenom slabý odvar, tahle ukázka. No každopádně, když jsem slyšela odpovědi lidí v tomhle pořadu na zcela banální otázky, tak jsem poprvé zjistila, proč se děti ve škole musí učit všem těm blbostem v dějepise, zeměpise, biologii atd. Jinak by totiž naše planeta byla přecpaná hlupáky... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dominantná Elena Vácvalová a trcko Oliver Andrásy sú mi veru podivná moderátorská dvojica. Ale za tie roky som si už na nich zvykol. Zábavná relácia, ktorá stojí na jednoduchom nápade - dávať záludné otázky ľuďom z ulice, je celkom v pohode. Starostilo vytypovaní respondenti dokážu zo seba dostať neskutočné hlášky. Hlavne si, ale každý musí uvedomiť, že nejde o prieskum inteligencie slovenskej populácie, ale zábavnú reláciu, kde sú zpravidla tázaní primitívni hlupáci. ** ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obdivuji schopnost tazatelů (zcela politicky nekorektně) vytipovat v populaci největší debily, aby byla při odpovědích pořádná sranda (správné odpovědi přece nikoho nerozesmějí). V tomto směru je obdobný český pořad "Nikdo není dokonalý" silně předposraný a tedy ne tak vtipný. Pravda, naší slovenští braťja riskují, že s takovým "reprezentativním" vzorkem obyvatelstva budou považováni za imbecily úplně všichni... "Aký je rozdiel medzi ostrým a tupým úhlom?" "My už mame plyn! Plyn mame. A je to lacnejšie, ak kebysme palili uhlom alebo koksom." 40% - 65% převážně v závislosti na hostech ve studiu. ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle se nedá koukat hlavně z důvodu, jaké lidi si vybírají, aby reprezentovali moudrost slovenského národa. Čert vem fyzický vzhled ... ale přece už podle zjevu je jasné, že toho moc vědět nebude a to mě má bavit? Ta lidská hloupost? Ne, díky! Aspoň trochu soudnosti by to chtělo a zalovit také někde jinde kromě kanálů, ubytoven a hospod. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama