Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melanie (Cindy Sampson) se od svého kamaráda z mládí Jimmyho (Nicolas Wright) dozví, že její otec Howard Blaime (Bruce Dern) umírá. Rozhodne se proto po sedmnácti letech odloučení navrátit do rodného jihoamerického města Gibbingtonu. Zde však zjistí, že její otec nejen neumírá, ale dokonce je obviněn z vraždy a prakticky všichni obyvatelé města zpochybňují jeho duševní zdraví. Postupně odhalí, že byl její otec křivě obviněn. Kdo ale stojí za všemi těmi vraždami? A jak jsou spojeny s Melaniným otcem? (TobRieper)

(více)

Recenze (21)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Temné tajemství malého městečka na jihu USA je odhaleno po sériích brutálních vražd. Když je místní obyvatel Howard Blaine z těchto zločinů obviněn, jeho dcera Melanie usiluje o očištění jeho jména. Brzy se ale dozví, že pravý vrah není člověk..... ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné, na to, jaká je to hovadina. Pustili jsme to na THS omylem v době, kdy většina lidí pod vlivem únavy a alkoholu hluboce chrápala, stočeni ve svých spacácích a podařilo se mi to dokoukat do konce, aniž bych měl chuť něco hodit po projektoru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kanadskú filmovú produkciu považujem za niečo veľmi podpriemerné. Kanaďania nevedia točiť dobré filmy. Takže len zriedkavo sa mi stane, že siahnem po nejakom snímku z tejto krajiny. Po dlhšom čase som sa odhodlal si pustiť kanadský horor. Vybral som si titul "Diablova bažina" (Swamp Devil), ktorý v roku 2008 natočil televízny režisér David Winning. Jedná sa o béčkový, nízkorozpočtový film. Brakový monster horror o akomsi vraždiacom, ukrutne nasratom, spráchnivenom Entovi, ktorý žije v močiaroch v okolí juhoamerického mestečka Gibbington, v štáte Vermont. Scenár je jednoduchý, filmové triky sú lacné, herci nevedia hrať, režisér veľa talentu nepobral. Proste tuctový horror made in canada. Dať jednu alebo dve hviezdičky? Neviem, neviem. No myslím, že jedna bude stačiť. * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála SYFY filmů, pardon jeden z posledních filmů Sci-fi channelu než se přejmenoval na SYFY. Nicméně se jedné o hodně slabý film i když ho točil celkem slušný béčkový režisér. Poměrně nezajímavej film o strážci bažin. Hodně připomínal Man-thing, nicméně efekty na i na Syfy jsou hodně slabé a herci taky nic extra. Takový hodně nevýraný béčko. ()

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Ušetří mě, pane bože, zvolal ateista po zhlédnutí tohoto filmu. Opravdu hrozný a to jak herecky, tak trikově a vlastně naprosto vším, co Vám jenom vyvstane na mysl. 8% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Levné céčkové monster horory jsou většinou sázkou do loterie. Valná většina z nich totiž za moc nestojí, ale občas se i mezi nimi najde kousek, který alespoň částečně splní divákovi jeho očekávání. Swamp Devil sice svou kvalitou asi nikoho příliš neoslní, ale rozhodně bych ho nechtěl rovnou odstřelit mezi odpadní záležitosti. Příběh jako takový totiž není vyložená katastrofa, jen kdyby se ho ujal někdo zručnější. David Winning však nikdy nebude patřit mezi dobré režiséry, což nám již několikrát ukázal. I tento kousek je součástí Maneater Series. Levné CGI efekty jsou však většinou zárukou toho, že oslní maximální milovníky brakové podívané. Zde jsou nám tentokrát podány v podobě jakého lesního monstra, který by v konkurenci Jacksonových Entů vypadal mezi nimi jako jejich chudý příbuzný. Naštěstí své oběti nezabíjel jen jediným způsobem a hlavně se na scéně mockrát neobjevoval v celé své kráse (hlavně tedy v první polovině filmu). Divákova fantasie tak hned zpočátku nedostala tvrdý direkt a mohla tak alespoň krátký čas pracovat na plné obrátky. Poté už však šly všechny iluze stranou a nastala tvrdá realita. Tenhle zelený „fešák“ se zcela určitě nestal monstrem roku 2008. 30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No je to céčko, ale co se céček týče, patří to k těm áčkovějším. Pochopitelně hovadina na entou, se strašnejma hercema, jejichž postavy nse navíc chovaj debilně - hlavně to bezeefektivní střílení provázející celej film mě docela štvalo. Ale -spoiler- ten stromovous se mi docela líbil a na to, že rozpočet byl velkej asi jako kapesný retardovanýho cikána, byl trikově i docela vydařenej. Viděl jsem to od začátku do konce a ani jsem moc nepřepínal, takže těch 20% je tak akorát. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Slabučký film. Tak ale keď si zoberiem že je to obyčajné céčko primerane ma to bavilo. Správne vybraný rozmanitý herci ktorý sa hodili ku charakterom, CGI efekty tiež neboli na zahodenie,niektoré hlášky sa podarili iné zase vôbec netrafili a niektoré až prehnali(hlavne keď sa postavy bavili o monštre dookola sa opravovali"on teda TO"ˇ) Koniec sa dal dopredu vytušiť. Hovorím na céčko slušné. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To je tak , když se na někoho ukáže prstem a už je jednou podezřelý ať je vinný či ne. Naštěstí je tu jeho poměrně pěkná dcera, která se snaží najít pravdu, naštěstí se brzo ukáže , že vrah je někdo hodně zelený. Poměrně slušný horor, z dobrou zápletkou. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

A už zase! Tieto televízne kvázihorory sa zrejme rozmnožujú pučením a útočia bez varovania, to je na nich jediná strašideľná vec. Počítač vygeneruje scenár, v lotérii sa vylosujú herci, k nim sa primaľuje nejaká retardovaná obluda a ďalší príspevok je hotový. Zo začiatku sa to ešte dá, hrdinka sa musí vrátiť do rodného mesta, lebo jej otec sa vraj zbláznil a zavraždil v močiari nejaké dievča. Ale v momente ako sa v obraze zjaví záškodnícky Stromobradov výhonok ktorého vyhodili z Pána Prsteňov za to že šňupal prášok z rozomletých mravcov, tak je jasné že to nebude nič než ďalšia štandardná tévé sračka. O čo tam vlastne išlo som akosi nepostrehol, chodiaci koreň zabil pár ľudí a po prekročení hranice mesta sa zmenil na prach. Strašideľnejšia bola aj Babička od Boženy nemcovej, tá keď začala grcať múdrosti tak pomohol jedine cesnak do huby a kolík do srdca. Ale vtipné bolo keď lesom pochodovali dvaja kreténi s puškami čo lovili údajného vraha a vždy keď niekto z nich začul šramot a namieril, tak zistil že to bol ten druhý. Klasika! Miestami blbé a miestami ešte blbšie. Kto vlastne dokáže oceniť tieto srágory? Stupídne, bez nápadu, spracovanie o ničom a predsa sa ich toči a točí neúrekom, kurva bizbis! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Och nie, ved ten debilko z konarov a listia dokopy toho nic nenarobil voci ludom. Vyzeral celkom k svetu, ale on sa skor naparoval, aky je neporazitelny a silny. Stary dedek na aute ho poslal na onen svet. Velmi som sa tesil na bahenneho diabla, co to bude zac, ale dostal som od neho velke sklamanie. Pripadal mi ako hulk, ale tento bol rastlinneho vzhladu. Obcas niekoho zabil, ale tak nudne a nie takym sposobom, aby ste boli z toho na sracky. Podpriemerny film, ktory okolo seba nenarobil nic, aby ste si ho pustili znova. Ved si to ani nezasluzi. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Nezáživná poudačka o jóžinovi z kanadských bážin (vzhledově připomíná Swamp Thinga trpícího anorexií). Hvězdičku dávám za to, že mě to opět úspěšně uspalo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V jednom lesíku řádí něco jako Stromovous a při setkání s ním nikdo nevyjde živý. Jednoduchý ničím překvapující hororový snímek na nenáročnou podívanou. Že to není žádná pecka, je už s ohledem k samotnému námětu, více než zřejmé. Logičnost mnohých scén jde striktně stranou, ale co, hlavně že se tu řve hrůzou a umírá. Jenomže to je bohužel dosti málo. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Nemám šajna proč ale u tohoto filmu musím hodnocení nadsadit a dát slabší 3*, čehož bych se v půlce filmu ani za mák nedomákl. Začátek zdlouhavý, nudný ale příběh se mi přece jen kupodivu líbil. Námět originální, příběh fajn, efekty ušly a na nízkorozpočťák dobrý průměr. Normálně bych dal silné dvě, ale jelikož tady je film silně podhodnocen, dám slabší 3*. Překvapivých 48% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na Tv film skoro dobré. V ději sice dosti hlucho, ale zato figurka potvory je velmi sympatická. Digi triky nic moc, obsazení také ne, přesto se u tohoto filmu zabavit jistě dá. I když asi ne podruhé. 201310068650/8747 ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je zcela samozřejmě 87 minut ztraceného času. Snad se ani nejedná o horor, spíše tu běží o zfilmovaný dětský komiks. Efekty jsou špatné, lekat se není čeho, příběh je nudný a nakonec tak snadno rozřešený, že, až na poměrně hezkou Cindy Sampson, není o co stát. ()

Reklama

Reklama