Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skutecne takovy serialovy prcicky po anglicku. Mame tu hlavni ctyrku, ktery jde jen a pouze o to, dostat nejakou holku do postele a vsichni spolu chodi na skolu. Nejsou to ani nejaky sprti, kterejch by se holka nedotkla ani klackem, ale ani borci, ktery musi holky naopak klackem odhanet. Jsou proste nekde mezi, od toho taky ten nazev. Sice jsou mezi, ale fakt to jsou priserny kreteni s ultra hovadskejma napada, ktery poserou, co muzou a chovaj se jak retardi. Mame tu idiota, k tomu neni moc co dodavat, pak dobytkare, kterej ze sebe vali neustale nejaky historky kde koho a jakym zpusobem opichal, dale tu mame typka, kterej vypada jak slusnackej sprtacek z bohaty rodiny a nosi furt sacka, ale ve skutecnosti to je stejnej zoufalec jako dalsi tri, kterej se snazi vsechno furt urovnavat, ale nakonec vzdycky skonci s hysterickym zachvatem. No a pak tu je ctvrtej, coz je asi nejnormalnejsi postava, vypada vcelku normalne, ze vsech ctyr se chova nejnormalnejs, ale to neznamena, ze by delal o neco mensi picoviny. No a je s podivem, ze ackoliv to jsou takovy dementi, clovek jim proste musi fandit a jsou to sympataci. Navic jejich predstavitele jsou fakt dokonale vybrany a hrajou skvele. Z dalsich postav uz asi nejvic zaujme jen reditel, kterej kazdyho studenta nehorazne stira a vsem se vysmiva. No a jednotlivy pribehy, k dnesnimu dnu 3 serie po sesti dilech, jsou v podstate o nicem, proste takovej jejich beznej zivot, nekdy se pokusi nekoho sbalit, jindy jedou na vylet autem, pisou testy atd. Proste opravdu jak prcicky. Jsou tu akorat dva zasadni rozdily. Jednak britskej humor, takze i kdyz to neni nic inteligentniho, kolikrat dojde i na humusarny typu chcani a nadavky tu jsou kazdou minutu a nedivil bych se, kdyby to byl nejsprostsi serial jakej kdy vzniknul, protoze kadence fuck je fakt smrtelna, tak proste ten humor bavi, i kdyz to je furt dokola ty stejny urazky, clovek se u nich pokazdy naprosto skvele zasmeje, hromada hlasek by se dala tesat a obcas to jsou fakt takovy nehorazny naklady, ze se to ani neda popsat. No a s tim souvisi i druhej rozdil, oproti prcickam to je fakt tak desetkrat sprostejsi a i kdyz mam Stiffmeistra fakt rad, kdyby slysel dobytkare Jaye, tak behem minuty breci v koute. Doufam, ze budou dalsi dily, takhle kurevsky uz jsem se dlouho nenasmal a uvazuju o zarazeni do mejch oblibenejch serialu. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Vemte to nejlepší ze Suberbad a Prciček (prvních dílů) a dostanete seriál Inbetweeners. Asi nejvíc úvěřitelný teenagerovský postavy, co sem kdy v podobnym komediálnim duchu ztvárnění viděl + dokonalý vedlejší postavy (učitelé, rodiče, spolužáci) z tohohle seriálu dělaj opravdu kultovní záležitost, kterou byste neměli propásnout ! Já se bavil královsky. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

1. série 90%, 2. série 90%. 3. série 80%. Není to tak originální a nabušené jako Misfits nebo Skins, ale prdel to je. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sice není úplně jednoduchý si tenhle humor oblíbit, pár dílů to trvá než si na ty všechny prasárny zvyknete, ale pak se už jen tlemíte a tlemíte. Pro mě byly určitě závěrečný díly těmi nejlepšími. Některé scénky naprosto zdrcující, některeré trapnější, ale dá se. Hodně zábavný seriál s postavami, které pro sprosté slovo nejdou daleko (teda až na Willa :-D). Jinak nejoblíbenější je asi primitiv Neil, Will a Simon jsou takovej dobrej průměr a největší pako je Jay, ale ten má zase největší mrdy. Komu tenhle sprostej humor alá Lucky Louie nevadí, tak vzhůru do toho. 85% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Perfektní britský teenage seriál o sexu, holkách, chlastu, střední škole a všem okolo toho a hlavně sexu xD ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vtipný britský seriál o partičce looserů, kteří neustále hledají možnosti, jak se připravit o panictví. Výběr herců je velice dobrý, postavy vtipně napsané a některé situace, do kterých se partička dostává jsou neuvěřitelně vypointované až k ad absurdum. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Toto by mali vidieť všetci rodičia, ktorí si myslia, že ich dospievajúce deti sú slušné, učenlivé a znalé morálnych mantinelov. Ale povedzme si otvorene, komu z dnešných rodičov na deťoch ešte záleží ? Smutné, kruté ale to je realita. A ak toto raz zakúpi niektorá z našich televízií, tak ma bude nesmierne zaujímať ako tú kadenciu vulgarizmov nadabujú a na aký vysielací čas to zaradia. Každopádne ... ako hraná varianta SOUTH PARKu to nemá chybu a pri každej epizóde som sa od srdca zasmial. A súhlasím s názorom, že toto je riadne drsná variácia ADRIANa MOLEa. --- Druhá séria vo všetkých ohľadoch prekonala prvú. (20.6.2009) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii se držím mírně při zemi, jsem ochoten hodnocení maximalizovat, pokud se kvalita bude v 2. a 3. sérii zvyšovat. Tuhle partičku ztřeštěných kluků jsem si oblíbil už v jejich celovečerním filmu, jenž paradoxně celý seriál uzavírá. Vůbec mi to však nevadí, sice vím, jak to s některými postavami dopadne, ale to není podstatné. Naprosto nejsrandovnější postavou je Jay, u jehož machrovacích hlášek slzím smíchy. Po 2. a 3. sérii definitivně zvedám hodnocení na maximum, neboť tahle partička mě dokázala opravdu rozesmát a neskonale bavit. Škoda, že další série nejsou a nebudou, ale aspoň si to Inbetweeners už nepokazí a zůstanou věčně na piedestalu. Jay je naprostá jednička, zvláště jeho "fucking tragic". ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Přesně na něco takového jsem čekal celý život...vtipný, sprostý seriál o dnešní mládeži pro dnešní mládež..Nabízí se sice srovnání s Prcičkami, ale Inbetweeners je porážejí na celé čáře...Fucking Fucking friend...Jay je bůh! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

opravdu povedený "prcičkovský" seriál o čtveřici středoškoláků, kterým jde vlastně jen o jedno - konečně si poprvé zasouložit.. mezi elitu tihle čtyři rozhodně nepatří, z čehož plyne, že jejich snahy končí v drtivé většině případů katastroficky.. o průsery a sprostý humor tu není nouze a suché glosy brýlatého Willa mě při sledování nejednou srazily do kolen.. závěrem bych snad jen dodal, že ačkoli seriál místy (resp. neustále:) přehání a žene situace do extrémů, ve výsledku je to všechno až neskutečně uvěřitelné, pravdivé a každý (z nás chlapů) se v tomto seriálu zajisté nejednou najde.. "Roses are red, violets are blue, your dong is massive, I want to blow you." P.S.: už se moc těším na The Inbetweeners Movie :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zvláštne vidieť 18 dielov niečoho, čo podľa všetkého vyzerá ako americký odkaz na prcičky. S nimi má tento seriál asi najviac spoločné až možno na daný fakt, že v prcičkách bol len jeden looser menom Jim, a tu sú rovno 4. S každým ďalším dielom sa hlavný hrdinovia dostávajú do neskutočne trapných situácií, ktoré nie lenže kazia ich renomé na škole ale aj u svojich rodičov. Netvrdím že to nie je vtipné. Situácie do ktorých sa hrdinovia dostávajú sú dakedy neskutočne vtipné, ale keď sa to tak zoberie nie je to nič výnimočné. Zasmejete sa. Ale postavy sú jednoducho plytké. Niektoré diely lepšie ako ostatné, ale len preto, lebo postavy prejdú nejakou zmenou, ktorá si vyžaduje nejakú vtipnú situáciu. Inak je to pozerateľné a dá sa na tom zasmiať, ale IT Crowd a Black Books sú v podstate omnoho lepšie. 1 séria - 70%. 2 séria 70% 3 séria 70% ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Seriál o bandě naprostých loserů, který až nebezpečně útočí na divákovu bránici. Tahle parta nadržených náctiletých geeků dokázala i za těch pouhých šest epizod vytvořit několik kultovních momentů, na které se nemůžu vynadívat a pouštím si je pořád dokola. Celá šestice dílů je naprosto skvostná, prošpikovaná bezchybnými hláškami a správně mířenými gagy. Tvůrci si rozhodně nebrali s ničím servítky a některé pubertální dialogy prostě berou dech. Jen by to chtělo větší epizodový nášup. ()

Reklama

Reklama